Görüş Bildir
Haberler
Battlefield 5 Resmen Onaylandı

Battlefield 5 Resmen Onaylandı

Onedio Medya
14.12.2015 - 18:27

Normalde 2 yıllık arayla Battlefield görmeye alışığız ancak son iki senedir ana oyunlar yerine farklı konseptte yapımlarla karşılaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl Battlefield Hardline ile polis ile suçluları karşı karşıya getiren yapımın ardından bu yıl aynı ekibin elinden Star Wars evrenine giriş yapmamızı sağlayan Star Wars Battlefront piyasaya sürüldü. Hal böyle olunca oyuncular da Battlefield 5‘in çıkış tarihi konusunda iyiden iyiye meraklandı. Serinin takipçilerinin merakını giderecek açıklama ise yapımcı ekip DICE’tan geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DICE’ın geliştirme direktörü Dan Vaderlind, Star Wars Battlefront’un piyasaya sürüldüğünü ve halen takımın bir kısmının oyun üzerinde çalışmaya devam ettiğini dile getirdi. Kendisinin ise başka bir projeye, yeni Battlefield projesine geçiş yaptığını belirtti ve böylece Battlefield 5’in geliştirilme aşamasında olduğu onaylandı.

Vaderlind oyunun çıkış tarihiyle ilgili net bir bilgi vermedi ancak ekip her yıl bir yeni Battlefield oyunu piyasaya sürdüğü için yapımın 2016 içerisinde raflardaki yerini alacağına kesin gözüyle bakılıyor. Detaylı bilgilerin önümüzdeki aylarda ortaya çıkması bekleniyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
6
0
0
0
0
0