Görüş Bildir
Haberler
Petrol Bataklığına Saplanan Çizgili Sırtlan Telef Oldu!

Petrol Bataklığına Saplanan Çizgili Sırtlan Telef Oldu!

Eray İspir
22.08.2022 - 09:44 Son Güncelleme: 22.08.2022 - 09:55

Batman’ın Beşiri ilçesinde petrol atığıyla bataklığa dönen alandaki kirpiyi avlamak isterken bataklığa saplanan nesli tükenme tehlikesi altındaki çizgili sırtlan, kendisini çıkaran ekiplerin dakikalarca yaptığı kalp masajına rağmen kurtarılamadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiri ilçesine bağlı Kesiktaş köyü yakınlarında köylüler, petrol atığıyla bataklığa dönmüş alana saplanmış halde nesli tükenme tehlikesi altında olan çizgili sırtlanı fark etti. 

Hemen yanında bulunan oklu kirpiyi avlamak için bataklığa girdiği anlaşılan sırtlan için durum, Batman itfaiyesi ile Doğuma Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ve TPAO’ya bildirildi. Alana gelen ekipler, sırtlanı bulunduğu yerden çıkardı.

Nefes almadığı gözlenen sırtlan için itfaiye eri dakikalarca kalp masajı yaptı. Sırtlan, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
110
70
18
5
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
isim ve soyisim

ülkeden nefret ediyorum artık midem bulanıyor. ne denetim var, ne hayvan hakları var, ne doğa için bir hareket var. ülkeyi çöp evine çevirdiniz. somaliye d... Devamını Gör

Mert Soylu

türkiyede sırtlan olduğunu bu haberle öğrenmiş olan ben .s

ramazan kıymık

Sırtlandan önce orada ki petrol atığını temizlememiz gerekir ki. Bugün sırtlan telef olur. Yarın başka bir canlı güzelim ülkemizi mahvediyoruz. Yazık yazık y... Devamını Gör