Görüş Bildir
Haberler
Başlamalarıyla Bitmeleri Bir Oluyor! Yeni Sezonda Umduğunu Bir Türlü Bulamayan 14 Dizi

Başlamalarıyla Bitmeleri Bir Oluyor! Yeni Sezonda Umduğunu Bir Türlü Bulamayan 14 Dizi

Dizi sektörü dur durak bilmiyor. Biri bitmeden diğeri hazırda bekliyor. İlk 5’e giremeyen ise apar topar finalle ekrandan jet hızıyla kaldırılıyor. İşte size Eylül ayından bugüne kadar başlamasıyla bitmesi bir olan yerli diziler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gülizar

1. Gülizar

Çağan Irmak’ın büyük sükse yaratması beklenen dizisi de bu sezon ekrana veda etmekten nasibini alan dizilerdendi. Geçtiğimiz Ocak ayında Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat ve Ebru Cündübeyoğlu gibi isimleri buluşturan dizi, bir türlü reytinglerde ilk 3 arasına giremeyince 10. bölümde final yaparak ekrana veda etti.

2. Babamın Günahları

2. Babamın Günahları

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un yaptığı ‘’Babamın Günahları’’ dizisi de bu yılın şansız yapımlarından biri oldu. Kadir Doğulu ve Melisa Sözen’in başrolünde yer aldığı dizi, reytinglerde ilk 10 arasına dahi giremediği için 4. bölümü ile final yaparak veda etti.

3. Siyah İnci

3. Siyah İnci

Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman’ı yılın çifti olarak göstermesi beklenilen dizi de finalden kaçamadı. Eylül ayının sonunda ekrana gelen dizi ilk 3 bölümde umut vadetse de giderek düşen reytingleri dizinin sonu oldu ve 20. bölümle ekran macerası son buldu.

4. Yuvamdaki Düşman

4. Yuvamdaki Düşman

2018’in ilk dizilerinden biri olan ‘’Yuvamdaki Düşman’’ dizisi de umduğunu bulamadı. Nebahat Çehre, Pamir Pekin, Ece Çeşmioğlu ve Aslı Tandoğan’ı bir araya getiren dizi 6 bölüm yayınlandıktan sonra jet hızıyla yayından kaldırıldı.

5. Kayıt Dışı

5. Kayıt Dışı

Erkan Petekkaya'nın aldığı astronomik rakamla konuşulan dizide apar topar yapılan finalle ekrana veda etti. 8 bölüm ekranda kalan dizide Erkan Petekkaya’ya Songül Öden, Dolunay Soysert ve İsmail Hacıoğlu eşlik etmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seven Ne Yapmaz

6. Seven Ne Yapmaz

Bir hayal kırıklığı da ‘’Seven Ne Yapmaz’’ dizisinden geldi. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Yusuf Çim ve Seren Şirince'nin paylaştığı dizi sadece 11 bölüm ekranda kendine yer bulabildi.

7. Tutsak

7. Tutsak

Eylül ayında Kanal’D de başlayan dizi de bu sezon kaybedenler arasında yerini aldı. Pamir Pekin, Gülper Özdemir ve Caner Şahin’in rol aldığı dizi 9. bölüm yayınlandıktan sonra apar topar ekrana veda etti.

8. Kızlarım İçin

8. Kızlarım İçin

13. bölümü göremeyen bir diğer dizi ise ‘’Kızlarım İçin’’ oldu. Başrollerinde Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Elifcan Ongunlar ve Ahsen Eroğlu’nun yer aldığı dizi erken final yaparak ekran macerasını noktaladı.

9. Dostlar Mahallesi

9. Dostlar Mahallesi

‘’Akasya Durağı’’ ve ‘’Cennet Mahallesi’’ dizilerinin karışımı olarak uzun süre eleştirilen Erler yapım imzalı ‘’Dostlar Mahallesi’’ dizisi de bu sezon hüsrana uğradı. Alişan, Çağla Şikel ve Zeynep Eronat, Ersin Korkut, Hande Katipoğlu, Buse Varol, Turan Özdemir ve İnan Ulaş Torun gibi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi 4.bölümü ile tarihteki yerini aldı.

10. Klavye Delikanlıları

10. Klavye Delikanlıları

Süreç Film imzalı dizi de bu sezon umduğunu bulamayan yapımlardan birisi oldu. Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Uraz Kaygılaroğlu, Vildan Atasever, Selen Seyven ve Seray Sever gibi isimlerin rol aldığı dizi 8. bölümüyle final yaparak veda etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sevdanın Bahçesi

11. Sevdanın Bahçesi

Gold Yapım’ın yıllar sonra Sibel Can ve Emre Kınay’ı bir araya getiren dizisi de reyting canavarına yenik düştü. Yönetmenliğini ve senaryosunu Birol Güven’in üstlendiği dizi 4.bölümü ile ekrana sessiz sedasız veda etti.

12. Bahtiyar Ölmez

12. Bahtiyar Ölmez

Kasım ayında yayın hayatına başlayan dizinin de sonu erken final oldu. Yetkin Dikiciler, Hande Subaşı ve Güven Hokna’nın başrolünde yer aldığı dizi sadece 19 bölüm ekranda tutunabildi.

13. Hayat Sırları

13. Hayat Sırları

Most Production tarafından hazırlanan dizinin başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut ve Olgun Toker yer alıyordu. Kore yapımı ‘’My Father is Strange’’den uyarlanan dizi 11. bölümü ile ekrana veda etti.

14. Ver Elini Aşk

14. Ver Elini Aşk

Büyük umutlarla başlayan bir dizide ‘’Ver Elini Aşk’’ dizisiydi. Ali İl ve Sevda Erginci’nin başrolünde yer aldığı dizi Eylül ayında ekrana gelmeye başlamıştı. 11 bölüm yayınlanarak Aralık ayında ekranlara veda etti.

Gelelim günlük dizilere...

Gelelim günlük dizilere...

Bildiğiniz gibi günlük diziler Türkiye’de oldukça fazla izlenir hatta 1000 bölümün altında günlük dizi görülmemiştir desek abartmış olmayız. Bizim Evin Halleri, Ferhunde Hanımlar, Deniz Yıldızı, Beni Unutma diye liste devam eder gider. Ama bu sezon günlük diziler de ekranda yer bulamadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Komşular

Komşular

İlk olarak Fox TV’de Med Yapım tarafından Avustralya yapımı Neighbours'tan uyarlanan dizi ‘’Komşular’’ ekrana gelmeye başladı. Dizi bir türlü gündüz kuşağında istenilen reyting sonucunu almadığı için 25. bölümde yayından kaldırıldı.

Hıçkırık

Hıçkırık

Kerime Nadir'in 'Hıçkırık' adlı eserinden uyarlanan dizinin başrolünde Sezgi Sena Akay, Barış Arda Hacıoğlu, Selçuk Özer ve Nurseli İdiz gibi isimler rol alıyordu. Büyük beklenti içerisindeki dizi 50. bölümü ile final yaptı.

Yine yeni başlayan, ‘’Masum Değiliz’’, ‘’İnsanlık Suçu’’, ‘’Tehlikeli Karım’’ ve ‘’Adı Zehra’’ dizileri içinde aldıkları reyting sonuçlarına göre tehlike çanları çalmaya başlıyor. Hadi hayırlısı.

Yine yeni başlayan, ‘’Masum Değiliz’’, ‘’İnsanlık Suçu’’, ‘’Tehlikeli Karım’’ ve ‘’Adı Zehra’’ dizileri içinde aldıkları reyting sonuçlarına göre tehlike çanları çalmaya başlıyor.  Hadi hayırlısı.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
179
67
39
11
7
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

çoğunu yeni gördüm. başrol oyuncuları vasat, konu da sıradan olunca çok fazla ilerleyemiyolar ne yazıkki.

buki b.

Pamir Pekin ve Tuvana Türkay tutmayan dizilerin kral ve kraliçesi.

Faruk Naçar

Çok dizi var, hangilerini izlesin millet ? :)

Pasif Kullanıcı

aynen.hergün bile izlenmiyo,millet işini gücünü bırakıp dizi mi izlesin aq sabah akşam,şu gereksizler para kazanacak diye..aslında roman uyarlaması olsa izle... Devamını Gör