Görüş Bildir
Haberler
Başakşehir 2-3 Osmanlıspor

Başakşehir 2-3 Osmanlıspor

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Başakşehir, evinde Osmanlıspor'a 3-2 mağlup oldu. Ligde 4. sırada bulunan Başakşehir bu skorla 40 puanda kalırken Osmanlıspor puanını 36'ya çıkardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Başakşehir ile Osmanlıspor karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan mücadeleyi Ankara temsilcisi 3-2 kazandı.

Son 7 haftada yenilmeyen ve 2 galibiyet alan Başakşehir 7. dakikada Mehmet Batdal ile 1-0 öne geçti. Osmanlıspor ise 20 ve 38. dakikalarda Aminu’nun attığı gollerle 2-1 öne geçti.

Dakikalar 56’yı gösterdiğinde ilk golün asistini yapan Visca sahneye çıkarak durumu 2-2’ye getirdi. Oyuna 63. dakikada giren Ndiaye, 84. dakikada Aminu’nun asistiyle Osmanlıspor’u bir kez daha öne geçirdi: 3-2.

Son dakikalarda Başakşehir’in beraberlik çabaları sonuç vermeyince Osmanlıspor 3 puanla sahadan ayrıldı.

Bu sonuçla Başakşehir 40 puanda kaldı. Osmanlıspor ise 36 puana yükselerek Avrupa potasına yaklaştı.

Emre Belözoğlu kariyerinde ilk kez penaltı kaçırdı

Emre Belözoğlu kariyerinde ilk kez penaltı kaçırdı
İçeriğin Devamı Aşağıda

35 yaşındaki deneyimli futbolcu Emre Belözoğlu, mücadelenin 47. dakikasında hakemin verdiği penaltı kararı sonrasında topun başına geldi. Belözoğlu'nun kullandığı penaltıyı Osmanlıspor kalecisi Ahmet Şahin kurtardı.

Bu kurtarış sonrasında 35 yaşındaki Emre Belözoğlu, Süper Lig kariyerinde ilk kez penaltı kaçırmış oldu. Belözoğlu bundan önce kullandığı 15 penaltıyı da gole çevirmişti.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Meclise Oy Verme

Başakşehir, Ottoman, Çaykur, Kasımpaşa... Puan durumunu değiştirmek isteyene 4 takım yeter!