Görüş Bildir
Haberler
Barcelona Kulübü'nden Sığınmacılara Yardım Kampanyası

Barcelona Kulübü'nden Sığınmacılara Yardım Kampanyası

Enver K.
18.09.2015 - 17:35

Milli futbolcu Arda Turan'ın da formasını giydiği İspanya'nın Barcelona Kulübü, Avrupa'ya gelen sığınmacılarla dayanışma içinde olduğunu göstermek için yardım kampanyası başlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Katalan ekibinden yapılan açıklamada, Barcelona Vakfı ve Kızılhaç iş birliğiyle başlatılan kampanyayla, sığınmacılara maddi kaynak yaratmak, toplumun duyarlılığını sağlamak ve bu kişilerin Avrupa'ya entegresine yardımcı olmanın hedeflendiği bildirildi. 

Kampanyanın ilk aşamasında, sığınmacılara maddi yardım sağlanabilmesi için Barcelonalı futbolcuların formalarının internet üzerinden açık arttırmayla satışa sunulacağı, kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla ve takımın oynayacağı maçlarda bağışlar toplanacağı ifade edildi.

Kampanya hakkında basına bilgi veren Barcelona Kulübü'nün sosyal yardım projeleriyle ilgilenen bölümünün başkan yardımcısı Jordi Cardoner, 'Bu, devamlılığı olacak bir projedir. Tüm Barcelona ailesinin buna katılmasını umuyoruz' ifadelerini kullandı.

Cardoner, Barcelona Kulübü ile sponsorluk anlamında bağlantısı olan tüm firmaların da kampanyaya dahil olduğunu duyurdu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0