Görüş Bildir
Haberler
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 7. Fragmanı Yayınlandı!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 7. Fragmanı Yayınlandı!

GNS
26.10.2021 - 22:31

TRT 1 ekranlarının tarih dizilerinden en yenisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın yeni bölüm fragmanı geldi. Herkesin izlerken nefeslerini tuttuğu dönem dizisinin 7.fragmanında yaşananlar seyirciyi son derece heyecanlandırdı. Hızır Reis'in bıçaklandığı tanıtım sonrası izleyici karakterin ölüp ölmediğini öğrenmek için sabırsızlandı. İşte yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu senaryosunu ise Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan'ın üstlendiği Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın 7.fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerini Ulaş Tuna Astepe, Engin Altan Düzyatan, Pelin Akil ve Yetkin Dikiciler'in paylaştığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi bu perşembe akşamı da heyecanlı anlarıyla seyirciyi ekrana kilitlemeye geliyor. İşte yeni bölüm fragmanı...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Yeni Fragman

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 6.Bölüm Özeti

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 6.Bölüm Özeti

Baba Oruç ve tayfası, zulme uğrayan köylüleri kurtarıp yeniden yelken açarlarken, Kara Korsan adıyla deryalara tekrar dönen Antuan tarafından saldırıya uğramışlardı. Baba Oruç ve leventler bu saldırıdan sağ kurtulabilecekler mi?

Öte yandan Hızır ve Niko, Eshter’i yakalamış fakat Radko’nun da tuzağına düşmüştü.. Hızır ve Niko bu saldırıdan kurtulabilecekler mi? Radko, Eshter’i İskenderiye’den çıkarabilecek mi?

Isabel’in, Baba Oruç’un evine yapılacak baskını ifşa etmesi ve Radko tarafından açıkça tehdit edilmesi üzerine kızının saklandığı yetimhaneyi adamlarıyla basan Sylvio geri dönüşü olmayan kararlar mı alacak? İshak’la karşı karşıya kalan Sylvio durumu ne kadar ileri taşıyacak?

Perdenin arkasında kuklalarını yöneten Pietro, hem Eshter’i ele geçirip hem de Baba Oruç’u bertaraf ederek nihai hedefine yaklaşmak için o büyük adımı atmayı başarabilecek midir?

Tüm bunların yanı sıra Baba Oruç’un tuzağa düşmesi İskenderiye sokaklarında nasıl yankılanacak?

Oruç’u Isabel’den kıskanan Despina, Baba Oruç’un başına gelen bu hadiseler yüzünden sorumlu tutacağı Isabel’e karşı nasıl bir tavır takınacak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın