Görüş Bildir
Haberler
Banyo Dekorasyonunda Bizi Bekleyen Estetik Trendler

Banyo Dekorasyonunda Bizi Bekleyen Estetik Trendler

Yaşam alanlarında küçük değişimler yapmak, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlamakla birlikte evinize de yepyeni bir atmosfer kazandırmanıza olanak tanır. Bu kez banyoları mercek altına alıyor ve estetik trendlerden sizin de haberdar olmanızı sağlıyoruz. Hemen göz atın, ilham alın ve beğendiğiniz fikirleri, trendleri banyonuza uyarlayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Siyahın Asaleti ve Çekiciliği Banyoları Kuşatıyor!

Siyahın Asaleti ve Çekiciliği Banyoları Kuşatıyor!

Banyoda siyah renk mi? Neden olmasın! Siyahın kendine has asaleti ve çekiciliği ile banyonuzu buluşturabilir, çarpıcı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Son yıllarda koyu gri, lacivert ve siyah gibi renkler dekorasyon çalışmalarında daha fazla kullanılıyor. Bu trendden banyolar da nasibini alıyor. Geleneksel beyaz ve krem renklerden arınarak banyosuna sıra dışı bir hava katmak isteyenler için siyah banyo mobilyaları ve aksesuarlarının harika bir seçim olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu tasarımları her markanın koleksiyonunda göremezsiniz. Bu yüzden sizler için küçük bir araştırma yaptık ve en nezih parçaları VitrA Online Satış mağazasında bulduk. Sabunluktan mobilyaya, cam tezgâhtan klozete kadar ihtiyaç duyulabilecek tüm parçalar bu koleksiyonda yer alıyor.

Duş ve Masaj Bir Arada Harika Olmaz mı?

Duş ve Masaj Bir Arada Harika Olmaz mı?

Kullandığınız duş sisteminin aynı zamanda size masaj yapmasını istemez misiniz? Tüm günün yorgunluğundan arınırken aynı zamanda masajla rahatlamak isteyenler bu trendi çok sevdi! Su ile vücudunuzun her bir bölgesine masaj yapan yeni duş sistemleri banyoların gözdesi haline geldi. Kolay bir montaj çalışması ile banyonuza entegre edebileceğiniz bu sistemler estetik görünümüyle de ön plana çıkmayı başarıyor. Geleneksel duş sistemlerinden kurtulmayı planlayanların ise imdadına yetiştiği bir gerçek! Banyosunu yenilerken kendini şımartmak isteyenler bu duş sistemlerini incelemeli!

Çanak Lavabo Modelleri Daha Estetik Görünüyor!

Çanak Lavabo Modelleri Daha Estetik Görünüyor!

Banyo ve estetik trendlerden söz ederken çanak lavabo modellerine değinmeden geçemedik. O kadar şık ve çarpıcı bir duruşları var ki, banyosuna değer katmak ve daha estetik bir hava yaratmak isteyenlere bu lavaboları önermezsek içimiz rahat etmez. Üstelik yuvarlak, oval, kare ve dikdörtgen seçenekleri de var. Estetik hatları, ovalleştirilmiş kenarları ile görenleri büyüleyen bu lavaboları banyonuzda hayal edin. Tezgâh altı lavabolarla güçlü bir rekabet içerisinde olan çanak lavabolar size de göz kırpmıyor mu?

Alabildiğine Yalın ve Zarif Banyo Dolaplarına Şans Verin!

Alabildiğine Yalın ve Zarif Banyo Dolaplarına Şans Verin!

Desenler ve işlemelerle göz yoran banyo dolapları çoktan tarihe karıştı. Yeni trend sade ve zarif hatlarla tasarlanan banyo dolapları! Sadelikten doğan şıklığı her yönüyle yansıtan bu tasarımlar farklı dekorasyon stillerine uyum sağlıyor olmasıyla da aranan parçalardan biri oldu. Eğer banyonuzda yeni trend parçalara yer vermek ve daha estetik görünmesini sağlamak isterseniz bu parçaları deneyin, pişman olmayacaksınız. Depolama alanı ihtiyacını tek başına karşılayan, geniş iç hazneye sahip dolaplar banyonuza farklı bir atmosfer kazandırmayı da başaracak.

Banyonuzu Geleceğe Taşıyacak Olan Asma Klozetler!

Banyonuzu Geleceğe Taşıyacak Olan Asma Klozetler!

Estetik çizgiler asma klozet modellerine de yeni bir boyut kazandırıyor. Banyoda asma klozet çeşitlerini kullanmanın ne denli konforlu olduğu zaten bilinen bir gerçek! Bu tasarımlar bir de gelecekten gelmişçesine zarif ve şık olunca görenlerin bu şıklığa kayıtsız kalması imkânsız hale geliyor. Yakın zamanda bu klozet çeşitlerini daha sık görmeye şimdiden hazırlanın. Banyosunu modernize etmek isteyenlerin en büyük keşiflerinden biri olan yeni nesil asma klozet çeşitleri VitrA internet sitesinde incelenebilir. Hatta farklı renk seçenekleri de gözden geçirilebilir. Artık banyolarda bizi bekleyen estetik trendlere siz de hakimsiniz. Yenilik çalışmalarına başlama zamanı!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın