Görüş Bildir
Haberler
Bankalardan Faizsiz Kredi Müjdesi Geldi! Garanti, Akbank, ING ve Yapı Kredi 5 Bin TL İhtiyaç Kredisi Dağıtacak

Bankalardan Faizsiz Kredi Müjdesi Geldi! Garanti, Akbank, ING ve Yapı Kredi 5 Bin TL İhtiyaç Kredisi Dağıtacak

Onedio Content
30.03.2022 - 16:33 Son Güncelleme: 31.03.2022 - 13:14

Nakit paraya ihtiyacı olanlara kredi musluklarını patlatacak kampanyalar peş peşe açıklandı. Özel bankalar hoş geldin kredisi kampanyaları başlatırken düzenlenen kampanyalar ile acil nakit para arayan kişilere sıfır faizli kredi müjdesi verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank konut kredisi paketlerinde en uygun kredi duyuruları ile emlak piyasasına fırsat sunarken, özel bankalar arasında yer alan ING Bank ve Garanti Bankası faizsiz ihtiyaç kredisi, Yapı Kredi Bankası sıfır faizli taksitli nakit avans kullanma fırsatı ile müşterilerinin borç para arama sorunlarına çözüm sundu.

32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranları yükseldi, ihtiyaç ve konut kredisi faiz oranları düştü

32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranları yükseldi, ihtiyaç ve konut kredisi faiz oranları düştü

Bankalarda Pazartesi günü açılışı büyük bir faiz depremine sahne olurken özel bankalardan faiz indirimleri ile nakit paraya ihtiyacı olan kişilere ilaç gibi gelecek kredi kampanyaları peş peşe açıklandı. Yine cebinde TL'si olan kişilere bankalar yüksek mevduat hesabı faiz oranları ile yüksek kazanç elde etme imkanı sundu.

Bankaların başlattıkları kampanyalar için başvurular başladı. İhtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen kişiler için bankaların faizsiz kredi kampanyaları başvuru koşulları ile bankaya paraya yatırmak isteyenler için en yüksek faiz veren bankalar listesine ulaşmak için burayı tıklayınız...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
4
3
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
GardıropFuat

5bin 0 faiz 1500 lira dosya masrafı🤣🤣banka bu skmeden geçmez.

Pasif Kullanıcı

Millet zaten borç batağında amk.

aerialz

anla artık bankalar ne kârlar yapmış. aylarca devletten %14'le alıp sana bana %25-30'la sattılar. senin paranı yine sana faizsiz diye caka satarak vermeye ka... Devamını Gör