Görüş Bildir
Haberler
Banka Banka Gezme Devri Sona Eriyor, TeklifimGelsin Bankaları Sana Getiriyor!

Banka Banka Gezme Devri Sona Eriyor, TeklifimGelsin Bankaları Sana Getiriyor!

Saatler değil saniyeler içinde düşük oranlarla kredi çekmek, indirim sağlayan kredi kartı kullanmak veya bol kazançlı yatırım yapmak kim istemez ki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

TeklifimGelsin, bankaların sana özel en avantajlı kredi, kredi kartı ve yatırım tekliflerini görüntüleyebileceğin, ücretsiz olarak kullanıcılarına hizmet veren bir Kişiselleştirilmiş Finansal Pazaryeri Platformudur.  TeklifimGelsin, bankalar ile kurduğu hızlı ve güvenli entegrasyonlarla kullanıcılarına 40 saniyede ihtiyaçları doğrultusunda kişiye özel teklifleri inceleme, karşılaştırma ve başvuru fırsatı sunmaktadır. TeklifimGelsin sayesinde kullanıcılar artık bankalara gitmiyor, bankalar onlara geliyor.

Yıl olmuş 2022, tek tek banka şubelerine gitmene, tüm bankaların web sitelerini incelemene gerek yok.

Çünkü hepsi tek bir tık uzağında www.teklifimgelsin.com‘da. TeklifimGelsin senin yerine tüm bankaları geziyor ve en avantajlı teklifleri karşına çıkartıyor. Sana da zamanını harcamadan, aklını karıştırmadan ve tasarruf ederek en avantajlı banka ürünlerini kullanmak kalıyor.

Gelelim en can alıcı kısma, “E peki biz krediye başvurduk da onaylanır mı?” diye sorduğunu duyar gibiyiz...

Finansal okuryazarlık konusunda bilinç oluşturmayı ana hedef haline getiren TeklifimGelsin bankacılık geçmişin ve sana ait bilgileri bir araya getirerek TeklifimGelsin Kredi Karnesini oluşturuyor. Bu karne sayesinde kendi finansal durumunu inceleyebilir aynı zamanda da bankaların seni nasıl değerlendirdiğini görebilirsin. Kısacası TeklifimGelsin Kredi Karnesi hem finansal okuryazarlığını geliştirir hem de ihtiyacın olan krediye seni bir adım daha yaklaştırır.

Şimdi yapman gereken tek şey TeklifimGelsin üzerinden ihtiyacın doğrultusunda sana özel tüm bankacılık tekliflerini saniyeler içinde incelemek ve başvurunu tamamlamak.

“Ben gitmem, TeklifimGelsin” diyorsan şimdi web sitesini ziyaret et, ücretsiz üye ol ve fırsatları kaçırma.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
11
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın