Görüş Bildir
Haberler
Bambaşka Bir Film İzleyebilirdik: Avengers Ekibine Dahil Olmalarına Ramak Kalan Oyuncular

Bambaşka Bir Film İzleyebilirdik: Avengers Ekibine Dahil Olmalarına Ramak Kalan Oyuncular

Don't mind me
31.05.2019 - 11:10

Marvel Sinematik Evreni, Avengers: Endgame ile uzun yıllardır süren seriye yakışır bir final yaptı. Yenilmezler ekibinde Robert Downey, Chris Evans, Scarlett JohanssonBenedict Cumberbatch gibi dünyaca ünlü oyuncuları izledik ancak bu roller için başka isimler düşünülüyordu! İşte filmin sevdiğimiz oyuncularının yerine geçmelerine ramak kalmış birbirinden ünlü oyuncular!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tom Cruise (Iron Man)

Tom Cruise (Iron Man)

Marvel Sinematik Evreni'nden uzun zaman önce bir Iron Man projesi yapılmış. 90'lı yılların sonunda Iron Man'in telif hakları 20th Century Fox şirketindeyken Tony Stark'ı Tom Cruise'nin canlandırması planlanmış, ancak ne film projesi askıda kalmış.

Sam Rockwell (Iron Man)

Sam Rockwell (Iron Man)

Iron Man için göz önünde bulundurulan bir başka isim de Sam Rockwell olmuş. Yönetmen Jon Favreau, rol için Robert Downey'yi seçse de (neyse ki), Sam Rockwell'i de oldukça beğenmiş. Rockwell, Iron Man 2'de kötü karakteri canlandırarak aslında kısmen Demir Adam olmayı da başardı.

Emily Blunt (Black Widow)

Emily Blunt (Black Widow)

Emily Blunt'ın adı sık sık Marvel yapımlarıyla anılıyor, Captain Marvel filmi için teklif aldığı yönünde dedikodular hala sürerken o Black Widow ve Peggy Carter rolleri için teklif aldığını kabul etti. Blunt, yoğun programından dolayı bu rolleri kabul edememiş.

Liam Hemsworth (Thor)

Liam Hemsworth (Thor)

Tabi rolün çok da uzağa gittiğini söyleyemeyiz, abisi Chris Hemsworth'ün canlandırdığı Thor rolü için, Liam Hemsworth aslında ilk düşünülen isim olmuş. Ancak ikisi ilk aşamada seçilememiş, ardından Chris'in menejeri bir şans daha istemiş ve yapımcıları ikna etmeyi başarmış.

Joaquin Phoenix (Doctor Strange)

Joaquin Phoenix (Doctor Strange)

Joaquin Phoenix de Doctor Strange için düşünülen isimlerin başındaymış, ancak rolü geri çevirmiş. Sonradan yaptığı açıklamada, filmin geldiği durumdan memnun olduğunu belirtmiş. Dürüst olmak gerekirse, Doctor Stranger Benedict Cumberbatch'a fazlaca yakışıyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

John Krasinski (Captain America)

John Krasinski (Captain America)

The Office'den hatırlayacağımız John Krasinski, Captain America'nın 2011'deki ilk filmi için seçilmediğini bildiren telefonu aldıktan sonra o gün doğum günü olan eşi Emily Blunt planlarını iptal edip etmek istemediğini sormuş. Krasinski bu haberi oldukça olumlu karşılayarak, 'Rolü Chris Evans almış, tabi ki iptal etmeyeceğiz.' yanıtını vermiş. Gerçekten de bu rol Chris Evans'a çok yakışmıştı!

Jake Gyllenhaal (Spider-Man)

Jake Gyllenhaal (Spider-Man)

Jake Gyllenhaal, Spider-Man 2 çekimleri öncesinde sırt ağrılarından dolayı rolde oynayıp oynayamayacağı belli olmayan Tobey Maguire'ın yerine düşünülmüş. Gyllenhaal'e teklif yapılmış ve rolü alacağı konusunda yapımcılar fikir birliğine varmış ancak bir anda Maguire ve yapımcı Sony tekrar anlaşmış.

Haziranda vizyona girecek Spider-Man filminde Jake Gyllenhaal, Mysterio rolünde karşımıza çıkacak.

Jason Momoa (Drax the Destroyer)

Jason Momoa (Drax the Destroyer)

Bir DC Comics filmi olan Aquaman'deki başarılı performansıyla göz dolduran Jason Momoa'ı Drax the Destroyer rolünde görmemize ramak kalmış. Ancak Momoa, rolü daha önceki rollerine benzediği gerekçesiyle hep aynı tiplemenin oyuncusu olmaktan korktuğu için reddetmiş.

Joseph Gordon-Levitt (Ant-Man)

Joseph Gordon-Levitt (Ant-Man)

Yönetmen rol için yapılan seçimlerin son aşamasında büyük bir çelişki ile yüzleşmiş: Joseph Gordon-Levitt ile Paul Rudd'un hangisinin Ant-Man rolünde daha iyi olacağı! Son kararı Rudd'dan yana olmuş.

Olivia Wilde (Gamora)

Olivia Wilde (Gamora)

İlk Guardians of the Galaxy filminde Gamora'yı oynaması için teklif götürülen Olivia Wilde bilinmeyen bir sebeple filmi reddetmiş, rol de Zoe Saldana'ya kalmış!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Glenn Howerton (Star-Lord )

Glenn Howerton (Star-Lord )

It's Always Sunny in Philadelphia ile özdeşleşmiş oyuncu Glenn Howerton, Guardians of the Galaxy filminde Star-Lord'u canlandırmaya oldukça yaklaşmış. Ancak aslında yönetmen James Gunn, onu bir B planı olarak tutuyormuş, Chris Pratt rolü kabul etmezse rol Glenn Howerton'ın olacakmış. Ancak Chris Pratt bu role cuk oturmuş!

David Duchovny (Hulk)

David Duchovny (Hulk)

2008 yapımı Incredible Hulk filminin seçmelerinde Edward Norton ile David Duchovny arasında bir yarış yaşanmış. Çekişmenin kazananı Norton olmuş. Ancak sonradan rolü bildiğiniz üzere Mark Ruffalo, Norton'dan devraldı. Tabi bu durumda serinin hayranları, David Duchovny bu rolde olsaydı, hala onun canlandırmaya devam edip etmeyeceğini merak ediyor.

Jim Carrey (Rocket Raccoon)

Jim Carrey (Rocket Raccoon)

The Mask ve Kick-Ass 2 gibi çizgi-romandan beyaz perdeye aktarılan yapımlarda oynayan Jim Carrey, 2013'te Adam Sandler ile birlikte Rocket Raccoon'un sesi için iki adaydı. Ancak rol ikisine de gitmedi! Rocket Raccoon'u Bradley Cooper seslendirdi.

Kaynak, Kaynak 2

Peki siz rollerden memnun musunuz? 'Keşke bu rolü başkası oynasaydı' dediğiniz bir rol varsa yorumlarda bizimle paylaşın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
3
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın