Görüş Bildir
Haberler
Bakım Önemli! Cilt Bakım Rutininiz İçin Vazgeçilmez Olacak Ürünler

etiket Bakım Önemli! Cilt Bakım Rutininiz İçin Vazgeçilmez Olacak Ürünler

Sena Yiğit
28.03.2022 - 02:45

Cilt bakımı, her cilt tipine özel ve ihtiyacına göre yapılmalı. Cildin yapısını tanıyarak eksikleri gidermek oldukça önemlidir. Cilt bakım rutininizde kullanabileceğiniz birbirinden etkili ürünleri sizin için derledik. Gelin, vakit kaybetmeden içeriğimize geçelim👇

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cildinizin ihtiyacı.

Cildinizin ihtiyacı.

Olmazsa olmaz yüz temizleyici, cilt bakımının demirbaşı. Peki, bu aşamayı en düzgün şekilde tamamlamak için hangi ürünü tercih etmelisiniz? Yağlı ve akneye yatkın ciltler içim bir nimet olan bu ürün, cildinizi nazikçe arındırır. Burada.

Uzun araştırmalar sonucunda bu ürünü aldım. Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. Karma- yağlı cildiniz varsa hiç düşünmeden alın. Sivilce oluşumunu kesinlikle engelliyor bunu kullanmayı bıraktığım dönem de anladım. Regl dönemimde bile sivilce çıkarmamı engelleyen bir ürün. Kesinlikle şans verin.

Avon’nun ürünlerini bilen bilir.

Avon’nun ürünlerini bilen bilir.

Kullanıcıların favorisi olmuş bu ürünü temizleyicilerle kullanarak cildinize hak ettiği değeri vermeniz mümkün. Tahriş etmez, kurutmaz bu yüz temizleme fırçası sizin de favoriniz olsun. Buraya tıktık.

Fırçanın boyu olması gerektiği gibi, küçük değil ideal. Hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz 😊

Gözenek sıkılaştırma özelliğine sahip bir ürün mü istediniz?

Gözenek sıkılaştırma özelliğine sahip bir ürün mü istediniz?

Beyaz yumurta içeren bu maske ile cildinizin ihtiyacı olan bileşenleri karşılayabilirsiniz. Yağlı ve karma cilt tipine ideal olan derin temizlik özelliklerine sahiptir. Ulaşmak isterseniz link burada.

Kokusu hafif, ciltte kuruyan, kil gibi ağırlık vermeyen güzel bir ürün.

Daha fazla gözenek sıkılaştırıcı ürün burada

Çok tatlı😍

Çok tatlı😍

Bu tatlı mı tatlı ürün, yüzünüzü derinlemesine temizlemekle kalmaz aynı zamanda masaj yaparak rahatlamasını sağlar. Günde 2 kere kullanabilirsiniz. Buraya tıklayarak ulaşın.

Fiyatı 10TL.

Yüzünüzü gayet güzel temizliyor severek kullanıyorum.

Cildinizin bu toniğe ihtiyacı var!

Cildinizin bu toniğe ihtiyacı var!

Cildinizi nazikçe temizler. Ölü deri, yağ ve makyaj kalıntılarından arındırır. Derinlemesine temizlik sunan bu ürün, kullananların favorisi. Burada

Fiyatı 100TL.

Gözenek sıkılaştırıcı etkisi olması çok yararlı. Bu markanın ürünleri çok etkili oluyor. Düzenli kullanımda etkisi hissediliyor. Temizleme jeli ve nemlendirici kremlerle birlikte kullanıyorum. Boyutu küçük değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Göz altından şikayetçi olanlar için…

Göz altından şikayetçi olanlar için…

Torba ve morluklara karşı iyi gelen bu krem, sizin favoriniz olacak. Sürüldüğünde verdiği aydınlatıcı etki sizi mest edecek. Düzenli kullanımda etkisini göreceğinizden eminiz. 

Fiyatı 50TL. Buraya tıklayın

Boyutu göz kremlerine göre gayet ideal boyda 🥰 2 aydır kullanıyorum, daha bitmedi.

Derinlemesine temizlik için...

Derinlemesine temizlik için...

Son zamanlarda revaçta olan bu ürün, gözeneklere yerleşen siyah noktaları temizlemek için bir numara. Uygulandığı bölgedeki ölü deriyi de söküp atar. Yüz temizleyici ve peelinglerle kullanıma uygundur. Tıklayın.

Fiyatı 8TL.

Daha fazla siyah nokta çıkarıcı için tıktık.

Altın parçacıklı güzellik serumu.

Altın parçacıklı güzellik serumu.

Siroz’un ürünlerinin kalitesi şaşmaz. Formülünde bulunan kolajen, cildinizin ihtiyaçlarını giderecek. Cildi nemlendirirken ışıltı ve pürüzsüz görünüm sunar. 

Fiyatı 60TL. İncelemek isteyenler için link burada.

Çay Ağacı Özü size çok iyi gelecek.

Çay Ağacı Özü size çok iyi gelecek.

Serinletici etkisinin yanında pürüzsüz görünüm sağlayan bu ürün, cildi kurutmaz. Düzenli kullanımda gözle görülür derecede fark yaratacak. Cildinizde hoşlanmadığınız lekelere çözüm getireceğinden eminiz. 

Fiyatı 30TL. Buraya tıktık.

Daha fazla çay özlü ürün burada

Etkili bir leke giderici krem herkesin hakkı.

Etkili bir leke giderici krem herkesin hakkı.

Cilt yüzeyinde aniden beliren sivilceleri gidermede ve oluşabilecek lekeleri gidermede yardımcı olacak bu ürüne bayılacaksınız. Güçlü bileşimi cildi arındırır. Buradan ulaşın.

Sivilceler için kullandığım en iyi kozmetik ürünü bu. Sürünce biraz yakma ve kaşıntı yapıyor ama yarım saate geçiyor bu etkisi. Büyük aknelerimi bile 3-4 günde tamamen geçirdi çok memnunum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gerçek bir cilt canlılığı isteyenler için…

Gerçek bir cilt canlılığı isteyenler için…

Kaliteli içeriği ile yüzde yapış yapış bir his bırakmaz. Normal, yağlı, kombinasyon, kuru, hassas cilt tiplerine uygun bu ürün etkili bir antioksian görevi görür. Burada

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın