Görüş Bildir
Haberler
Bakan Soylu, AYM Başkanı Aslan'ı Hedef Aldı: 'Madem Özgür Bir Ülkeyiz, İşe Bisikletle Git Gel'

etiket Bakan Soylu, AYM Başkanı Aslan'ı Hedef Aldı: 'Madem Özgür Bir Ülkeyiz, İşe Bisikletle Git Gel'

Ulaş
14.09.2020 - 17:50

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün yaptığı açıklamada AYM Başkanı Zühtü Aslan'ı hedef aldı. AYM'nin ''Şehirler arası yollarda gösteri ve yürüyüş yapılamaz' hükmünü iptal etmesinin ardından Soylu 'Ana caddelerde, sokaklarda özgürce yürüyüş hakkının ortadan kaldırılmasını onayladınız. Polis koruması almana gerek yok. Bisikletinle işe git gel bakalım.' ifadesini kullandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da düzenlenen Toplumsal Olaylarda Müzakere Kursu açılış törenine katıldı. Burada bir konuşma yapan Süleyman Soylu, Anayasa Mahkemesi’nin “Şehirlerarası karayollarında gösteri ve yürüyüş düzenlenemez” hükmünü iptal etmesine yönelik kararını eleştirdi. 

AYM Başkanı Zühtü Arslan’a seslenen Soylu, sert açıklamalarda bulundu.

'Bisikletinle işe git gel bakalım...'

Soylu AYM kararına yönelik eleştirilerini şöyle sürdürdü: 'Canı yanan biziz.'

Soylu AYM kararına yönelik eleştirilerini şöyle sürdürdü: 'Canı yanan biziz.'

'Burada bir şey yapılmak isteniyor, sadece terör örgütüne yakınsa kamuya girmesin, kim girerse girsin. FETÖ'ye iltisaklıysa intibaklıysa kamuya girmesin. Sayın AYM Başkanı size söylüyorum, şehit cenazelerinde bir yaşındaki çocukların gözyaşlarını ben yaşıyorum. O annelerle babalarla bizler konuşuyoruz. Canı yanan biziz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
374
267
42
36
17
12
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

İçişleri bakanından içişleri bakanına eleştiri. Muhalefet eden olmayınca kendi kendine muhalefet olmuş adam. Özetle Soylu; Özgür bir ülkede değiliz, bağımsız... Devamını Gör

Cengiz Semerci

insanlar özgür hakkını kullanacak sende güvenliğini sağlayacaksın, zaten görevin o değilmi? neyin atarı gideri bu

Spook

Binlerce yıllık devlet geleneğinin geldiği nokta can yakıyor. Mahalle kıraathanesindeki amcalar daha seçkin bir dil kullanıyor.