Görüş Bildir
Haberler
Bahçe Dekorasyonu İçin Farklı Çözümler Ve Renkli Dekorlar

Bahçe Dekorasyonu İçin Farklı Çözümler Ve Renkli Dekorlar

Mustafa Güneş
27.06.2014 - 15:20 Son Güncelleme: 27.06.2014 - 16:13

Bahçe Dekorasyonu İçin Farklı Çözümler Ve Renkli Dekorlar

Bahçe Dekorasyonu için Farklı Çözümler

İlkbaharın gelmesiyle birlikte hava sıcaklığındaki artışlar bahçe balkon sefalarını başlatmış durumda. Dostlarla yapılan bahçe sohbetleri iyi bir bahçe dekorasyonu ile çok daha zevkli hale gelebilir. İşte bunu bilen dekoratörler olarak sizler için bahçe dekorasyonu konusuna farklı bakış açısı getirecek çözümleri sunmak istedik.

Bahçeniz ilgi bekliyor!

Kışın bizlere sunduğu hava şartları ile bizdeki ilgisizlik bahçelerin iyi bir elden geçmesi gerektiğinin en önemli işareti. Bakımsız, düzensiz, diken ve otların hücumuna uğramış bir bahçede oturasınız bile gelmez. Ancak güzel dekore edilmiş, son derece bakımlı, dekoratif aksesuarlarla renklendirilmiş capcanlı süs bitkileri bulunan bir bahçe hem içinizi açar hem de sizlerle birlikte misafirlerinize muhteşem zamanlar geçirmenize olanak tanır.

Bahçedeki değişim!

Bahçe dekorasyonu konusunda yapacağınız ilk iş bahçedeki çalı ve yabancı otlardan kurtulmak olacaktır. Bahçenizin bu yabani otlardan arındırılmasıyla birlikte ekme-dikme işlemleri çok daha rahat yapacağınız aşikârdır. Bize göre bahçenizin yürüme alanlarına kaya görünümlü zemin taşı ya da ağaçlardan yapacağınız zemin malzemesi bahçenize oldukça şık bir hava katacaktır. İnsanların bahçenizde hem yürümesini kolaylaştıracak hem de bahçenize profesyonel bir görünüm kazandırabileceksiniz.

Eski mobilyaların çıkma vakti!

Evde eskimiş ya da kullanmadığınız birçok eşyanın olduğunu biliyoruz. İşte size fırsat! Hem evinize yeni eşya almak için hem de bahçenizde eski eşyalarınızı değerlendirmek için. Kanepelerden eskimiş masalara kadar birçok eşyayı değerlendireceğiniz bahçenizi mobilyalarla doldurmak yerine son derece yeterli bir alanda kullanacağınız kadar eşyayı bahçeye çıkarmanız yerinde yapılmış bir dekorasyon hamlesi olacaktır.

Bahçeler renklensin!

Bahçenize mobilyalarınızı yerleştirdiniz işlerin bittiğini düşünebilirsiniz ancak yanılıyorsunuz. Çünkü bahçeyi renklendirmek diye bir adımımız var ve bu adım sizi bahçenize bağlayacak en önemli aşama.

Bahçenize dikeceğiniz çiçekleri belirlediyseniz şimdi artık çiçekleri dikme zamanı. Nasıl yapacağınızı bildiğinizi varsayarak bahçenizi rengârenk çiçeklerle donatmanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıca sadece çiçekler olarak değil dekoratif renkli çiçek saksıları da kullanmanızı öneriyoruz.

Yapılacak bahçe dekorasyonu işlerinden bir tanesi de bahçenizi renkli dekoratif argümanlarla renklendirmek. Mesela eski kanepenizi ya da koltuğunuzu bahçeye yerleştirdiniz. Üzerine koyacağınız renkli yastıklar ya da örtüler bahçeye çok harika bir görünüm kazandıracaktır.

Sizlere bu yazımızda bahçe dekorasyonu konusunda yapılacaklar listesi ve çözüm önerileri sunduk. Umarız sizler için yararlı bir makale olmuştur. Bu arada aşağıdaki galeri kısmından daha önce yapılmış birçok bahçe dekorasyon örneklerini bulabilir, kendi bahçenizde uygulayabilirsiniz. İyi dekorasyonlar…

Kaynak: http://www.sosyalinter.net/bahce-deko...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın