Görüş Bildir
Haberler
Bade Türe Yazio: Bir Kızı Yüz Kişi İster Bir Kişi Alır, Ya O Kızı Bir Kişi İsteseydi O Bir Kişi de Alır mıydı?

Bade Türe Yazio: Bir Kızı Yüz Kişi İster Bir Kişi Alır, Ya O Kızı Bir Kişi İsteseydi O Bir Kişi de Alır mıydı?

Bade Türe
29.06.2021 - 23:22

Tüm memeli canlılar içinde seçilenin dişi olduğu tek türün insanoğlu desek yanlış olmaz sanırım.

Oysa günümüzde durum sanki tam tersi; erkeğin seçildiği, dişinin seçtiği ve bu durumdan da erkeğin büyük keyif aldığı bir dönemdeyiz. Avcılığı elinden alınmış adamlar topluluğu içinde hala seçilmeyi bekleyen ümitsiz kadınların neyin neden olduğunu bilmeden bu adamlardan medet umuyor olmalarına da şaşırmıyorum. Genetik kodlarına bağlı kalan bu kadınlar ne yazık ki türünün son ürünleri olarak hayatlarını sürdürüyorlar. Galiba onlardan biri de benim. Alfa erkeği gözünden tanırım tabi bu dönemde kaldılarsa :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Günümüz erkeklerinin ne zaman DNA’larında da olan bu avcılığı bıraktığını bilmiyorum ve buraya hızlı bir geçiş olduğunu düşünüyorum.

Yerleşik hayata geçiş, hayat şartları kadının toplumdaki yeri eril dişil enerjilerinin dengelerinin değişmesi, soluduğumuz havadan, yediğimiz yemeklerden kullandığımız temel ihtiyaçlara kadar birçok şey buna geçişi kolaylaştırdı. Özgürlüğü farklı algılayışımızın da bunda etken olduğunu düşünüyorum. İlişkilerin içinde elbette kadının ve erkeğin hakları eşit ama kadın ve erkek eşit yaratılmadı hiçbir şeyimiz aynı değil ne beyin yapımız, ne yaşayış şeklimiz ne hayatı ne de algılama şeklimiz. Erkek avcı olarak yaratıldı, gücünü her zaman böyle topladı şimdi bu güç dengeleri değişti. Günümüz kadınlarının %80’i BİR ERKEĞİN PEŞİNDEN 100 KIZIN GİTTİĞİ ve en iyi savaşçı, strateji uzmanı, hedefe kitlenen, başarmak için gözü kara pes etmeyen kadınlardan oluşuyor.

Bununla ilgili kısa bir anımı da anlatmadan geçemem. Bir gün bir yerde Türkiyenin önde gelen yapımcısı, o zamanlar eski danışanım şimdi çok iyi dostum olan saygın bir arkadaşım sohbet esnasında bana bakıp “sen hala nasıl bekar kaldın?” diye bir soru yöneltti. Ben tabi iyi bir şey söylediğimi düşünerek “benim beynim erkek beynine sahip düz bakıyorum olaylara derin hissetmem gerekiyor” (erkekler derin hisseder yüzeysel anlatır, kadınlar yüzeysel hisseder derin anlatır duygularını ve o yüzden şairler erkek derin duyguların dışa vurumu diyebiliriz).

Kadınlar bana kızmayın az sonra belirteceklerimi okuyunca ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Kadınlar bana kızmayın az sonra belirteceklerimi okuyunca ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Birkaç savsata da salladıktan sonra durdu baktı ve arkasından kocaman kahkaha atarak “Ben senin yerine burada oturuyor olsaydım şu an 3. eşimden ne almalıyım’ı konuşuyor olurdum.” Sonra devam etti “Bak güzelim, anlaşılan sen seçilmeyi bekliyorsun ama onun seni seçmesi pek mümkün değil. Şu an istediğin adamın peşinde yüzlerce kız var hepsi birbiri ile yarış halinde, tek istekleri senin istediğin adamın hayatı. Sence ne kadar şansın var oturup bekleyerek? Savaşacaksın ve alacaksın” dedi, “Seçilme devri çoktan bitti.” Hayatımın dersi olmuştu o yemek benim için, büyük bir farkındalık yaşamama sebep oldu.

Günümüz kadınları ve kendim arasında, ne zaman biz kadınlar avcı, erkekler de av olmuştu söz konusu yapımcı bana bu farkındalığı yaşattığına göre dizileri ve çekilen filmleri de düşünmeden edemedim ve dizilerde de durum hiç farklı değildi. Hep bir grup hali ahahaha iki kadın bir adam bazen bu sayı artıyor her tarafından çekiştiren kadınlar arasında kalmış mağdur adamaları izliyoruz. Allah’tan dizilerde bari masum olanlar kazanıyor :) Günümüz hayatını mı anlatıyorlar yoksa hayatlarımızı bilinç altımıza verilen mesajlarla mı etkiliyorlar bu da başka bir yazımın konusu olarak buraya bırakıyorum, dönelim tekrar konumuza.

Madem bu tarz kadınların çoğunlukta olduğu dönemdeyiz ve ilişkilere bu kadınlar yön veriyorlarsa rakiplerimi daha iyi tanımak gerekiyor diye onları daha yakından incelemeye başladım. Biraz bu kadınları sizlere tanıtmak isterim, bakın bakalım etrafınızda ya da hayatınızda avcı kadınlar var mı, yoksa da artık tanıyacaksınız.

Son zamanlarda hepimizin ağzında medyatik olan X kişisi kimse inkar etmesin küçük büyük bir çok kişinin ilgisini çekiyor hayatını merakla izleyenlerin sayısı 3 milyondan fazla. Büyük bir merakla soruyoruz nasıl oluyor da bu kadar kolay inanılmaz lüks içinde bir hayat yaşayabiliyor nasıl oluyor da hayatına giren adamları kendine aşık ve bağımlı kılıyor, ne nasıl oluyor da evliliğe bu kadar kolay ikna ediyor? O kişinin sırrı ne, hiçbir şey göründüğü gibi değil ya da göründüğünün tersi değil bu sırrı öğrenmek için yazdığı, yazdırdığı kitaptan medet umanların sayısı da az değildir sanırım. Durun panik yok sizde X kişi  olabilirsiniz bir kaç madde ile izleyeceğiniz yolları belirledim.

Avcı olan ama av gibi davranan kadınların taktiklerine bakalım:

Seçeceğiniz kişi güçlü, tanınmış, varlıklı, bonkör, kendini ve hayatını ortaya koymaktan çekinmeyen, mümkünse annesine benzeyin tip karakter araştırmak zor olmasa gerek :)

Evli olması sorun olmamalı unutmayın başarıya giden yol mübahtır.

İlişkinin başında adam sizden uzaklaşsa bile bunu sorun etmeyin, sizi istemese bile yanından ayrılmayın ne yapıp edip onun dikkatini çekecek şeyler bulun, yapın. Onsuz olamayacağınızı  her fırsatta ona hissettirin ağlamaktan çekinmeyin ağlamak bir kadının en güzel silahıdır.

Eşini ya da başka kadınları umursamayın sadece sizin olduğunuzu düşünün ve düşündürün öyle davranın bunu bir süre karşımızda ki kişi anlamasa bile devam edin bu hikaye sizin.

Size yatırım yapmasını sağlayın yani her durumda ihtiyacınızdan daha fazlasını isteyin sürekli mağduru oynayın.

Asla azla yetinmeyin, her zaman daha fazlasını hak ettiğinizi hissettirin

Tüm rakiplerinize karşı olmanız gerekenin en iyi versiyonu olun. Spor hocaları tutun tüm spor dallarına yatkın olun partilere katılın orda ilgi odağın olun seksi ve dişi olmaktan bir an bile vazgeçmeyin bunu her fırsatta gösterin.

Ne olursa olsun sabredin amacınız için her şeyi göze aldığınızı belli edin erkeler onlar için mücadele eden kadınları sever (yani yeni düzenin erkeleri).

Başından beri onun sizi isteğine yönelik manipüle edin, ne olursa olsun DNA’larında avcı ruhu var onu besleyin. Onun hayatını benimseyin onun hayatı sizin hayatınız olsun onun arkadaşları sizin de arkadaşınız olsun. Ailesini her fırsatta yüceltin, yaptığı işleri taktir edin ama yeri geldiğinde bazı özellikleri ile dalga geçin insanlar onlara arada kötü hissettiren duygulara sebep olan kişileri aklından çıkarmaz.

Çok harcayın, erkek yatırım yapacağı kadını hayatına alır. Onun gücünü maddi kendi gücünüze çevirin.

Başkaları ile de flört edin erkekler rekabeti sever başkalarının da istediği kadınları isterler bilinçaltlarında, her an onu aldatabilir hissi verin her an elinden gideceğiniz hiçbir erkek yatırım yaptığı kadını başkasına kaptırmak istemez. Tabi bunlar tamamen onu elde edince yoksa baştan kaybedersiniz.

Kendinizi ön plana çıkaracağınız sosyal medyayı iyi kullanın, ne olursa olsun buradan vazgeçmeyin.

Asla duygusal düşünmeyin ama ona aşık olduğunuzu hissettirin ve söyleyin gösterin.

Ondan çocuk yapın galiba bu en önemli kriter ne olursa olsun bu sizin yaşam garantiniz.

Evlilik için acele etmeyin ondan her an vazgeçebilir gibi özgür ruh takılın.

En sevdiğim madde onunla oyun arkadaşı ve suç ortağı olun herkes iyi bir oyun arkadaşına ve güvenilir suç ortağına ihtiyaç duyar.

Onun size sahip olduğu hissini verin, erkekler sahip olmak ister mal, mülk, at, avrat, silah, araba fark etmez.

Şimdi tüm bu maddeleri harfi harfine uygulayabilecekseniz siz de o kişi olabilirsiniz elbette şans faktörünü de göz önünde bulundurun. Her olaya, kişiye büyük anlamlar yüklüyoruz sadece kendiniz olun ilişki stratejidir bunu en iyi yöneten kazanır. Tabi tek derdiniz kazanmak ise, şayet kalbinizle beyniniz arasındaki gitarı çalmak istiyorsanız gerçek bir ilişki yaşamak ve yaşatmak o zaman bu maddelere hiç ihtiyacınız yok ve başka biri olmaya da, KENDİ HAYATINIZIN İZ SÜRÜCÜSÜ OLUN. 

Daha duygusal, daha yalın, daha dürüst, samimi, hırslı, ne olursanız olun kendiniz olun çünkü stratejiler kısa vadede kazandırır uzun vadede ise herkes samimi, gerçek duyguların peşinden gider. Gerçek bir ilişki ve ruh eşini bulan için önce kendini bulmalısın yukarıda saydığım maddelerdeki kişi sensen tamam, onu yaşa kimse bir başkası gibi düşünmediği ya da yaşamadığı için yargılayamaz sadece ne isen o ol ve ne istiyorsan onu yaşa. Başkaları ile kendini kıyaslama onlar kadar iyi olmak değil kendinin en iyi versiyonu ol o zaman gerçek olan ve senin olan sana gelecektir.

Instagram

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın