Görüş Bildir
Haberler
TV
Baba 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Baba Son Bölüm Özeti ve Yeni Bölüm Fragmanı...

Baba 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Baba Son Bölüm Özeti ve Yeni Bölüm Fragmanı...

GNS
23.05.2022 - 00:45

SHOW TV'nin etkileyici dizilerinden Baba 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Saruhan ailesi kadınları yeni hayatlarından memnundur. Aileye destek olmaya başlayan kadınlar, babaları ile de esprili bir dilde dalga geçmektedir. Emin ise onları şaşırtmaz ve herkesi güldürür. Büşra'yı götürmek isteyen Kadir ise duyduklarıyla şaşkına döner. Babası ise Büşra'ya abisini dinlemesini söyler. Servet ise ortalığı karıştırmaktan çekinmez. Peki Kadir ailesini korumak için ne yapacaktır? İşte Baba 14. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

SHOW TV ekranlarının Ay Yapım imzalı dizisi Baba yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın efsane uyumu ile ekranlarda ve reytinglerde büyük başarıların altına imza atan Baba dizisi, her salı akşamı 20:00'da izleyicisi ile buluşuyor. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı dizi, herkesin bam teline dokunuyor. Peki Baba yeni bölümde neler olacak? İşte Baba yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Baba 14. Bölüm Fragman

Baba Son Bölümde Neler Oldu?

Baba Son Bölümde Neler Oldu?

Kadir, İlhan tarafından tuzağa düşürüldüğünü fark eder. Büşra ise yaptığı hamle ile Kadir'in kurtulmasına yardımcı olur. İlhan ve Kadir büyük bir yüzleşmenin eşiğine gelir. Fakat ikisi de birbirinin durmayacağını anlar.

İlhan'ın bir sonraki hedefi Kadir'in kendisi değil sevdikleridir. Emin ailesi ise, tüm malları alan Servet yüzünden yeni hayatlarına alışmaya çalışmaktadır. Her şeye rağmen bir arada olan ve geçimleri için çalışmaya başlayan Saruhanlı ailesi, Servet'in daha da öfkelenmesine yol açar.

Sevil'in ise başı derttedir ve yardım için Kadir'i çağırır. İlhan'ın Kadir'e karşı oynayacağı yeni oyunda kozu Emin'ken, Kadir kendini kor alevlerde bulur.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın