Görüş Bildir
Haberler
TV
Baba 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Baba 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

GNS
02.05.2022 - 00:39

SHOW TV'nin dikkat çeken dizisi Baba 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Emin karakola gözaltına alınan oğlunu ziyarete gider fakat memurlar bunu yapamayacağını söyler. Servet ortalığı karıştırırken tüm mülkü üstüne geçirerek herkesi evden kovar. Avukattan bunu öğrenen Kadir ise deliye döner. Üstüne geçirdiği evlerin, arabaların sefasını süren Servet, annesinden beklenmedik bir tepki görür. Peki Baba yeni bölümde neler olacak? İşte Baba 12. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

SHOW TV'nin Ay Yapım imzalı başarılı dizisi Baba yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesi ile ekrana geldiği ilk günden itibaren reytingleri kırıp geçiren Baba dizisi, serüvenine hız kesmeden devam ediyor. Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in yer aldığı dizinin yönetmenliğini Çağrı Bayrak üstleniyor. Peki Baba yeni bölümde neler olacak? İşte Baba yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Baba 12. Bölüm Fragman

Baba Son Bölümde Neler Oldu?

Baba Son Bölümde Neler Oldu?

Servet'in aldığı tehlikeli karar, tüm aile bireylerini etkileyecektir fakat buna rağmen Ferit ile birlikte hareket etmeye karar verir. Kadir ise ailesini korumak adına verdiği kararların arkasında durarak, Servet'in planlarına karşı önlemler alır. İlhan'ın yaptığı beklenmedik hamle ise Büşra'yı son derece mutlu eder.

Fazilet, eve gelen beklenmedik misafir sebebiyle zorlu bir karar vermek durumunda kalır. Hastaneden çıktıktan sonra kendini toplamaya başlayan Emin ise, beklemediği bir darbe alır. Büşra ve İlhan yeni hayatlarına ilk adımı atarken, İlhan'ın aldığı haber ikiliyi bozguna uğratır.

Servet, ailesini bitirmek için elinden geleni ardına koymazken, Kadir her zaman olduğu gibi kendini yeniden büyük bir belanın tam orta yerinde bulur.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın