Görüş Bildir
Haberler
Azra Akın'ı 2002 Miss World Güzeli Yapan Elbisenin Etkileyici Hikayesi...

Azra Akın'ı 2002 Miss World Güzeli Yapan Elbisenin Etkileyici Hikayesi...

Müge Kakşi
27.09.2021 - 23:14

Kanal D'de tekrardan yayınlanmaya başlayan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin bu akşamki konuğu Azra Akın oldu. 2002 Miss World Güzeli olan Akın güzelliğiyle dikkat çekerken yarışmada giydiği elbise ise yine konu oldu. Akın'ın elbisesinin hikayesi merak edilirken ünlü modacı Cemil İpekçi elbisenin hikayesini anlattı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Azra Akın'ı Kainat Güzeli Yapan Elbisenin Hikayesi Merak Edildi

Azra Akın'ı Kainat Güzeli Yapan Elbisenin Hikayesi Merak Edildi

Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 adlı programın yeni bölümüne bu akşam 2002 Türkiye ve Dünya Güzeli seçilen Azra Akın konuk oldu.

Geçen yıllara rağmen güzelliğiyle büyülemeye devam eden 39 yaşındaki Azra Akın'ın gençlik fotoğrafları ve güzellik yarışması anıları da merak konusu oldu.

2002 Miss Turkey ve Miss World Güzeli seçilen Akın, aynı zamanda eski mankenlerden.

Azra Akın'a dair bilgileri araştıran seyirciler, o güne dair detayları araştırarak 'Azra Akın'ın gençlik halleri', 'Azra Akın hangi elbiseyi giymişti' gibi sorulara yanıt arıyor.

İşte Azra Akın'a 'Kainat Güzeli' tacını kazandıran o elbisenin hikayesini Cemil İpekçi paylaştı.

Cemil İpekçi'den Azra Akın'ın Elbisesinin Hikayesi

Cemil İpekçi'den Azra Akın'ın Elbisesinin Hikayesi

Ünlü modası İpekçi, Azra Akın'ın kıyafetinin hikayesini şöyle anlatmıştı:

'Azra bana geldi, çok güzel bir kızdı. ‘Bana ne dikeceksiniz’ dedi. Ama o kadar saygılı düzgün bir kız ki anlatamam. Ben de ona ‘pazen dikeceğim sana’ dedim.

Dünya güzeli seçildiği gece giydiği kostümdeki işlemeleri tek tek elimle yaptım. Elbisenin üzerinde plastikler var onları tek tek kestim. Bir de çizme yaptım, kostümüyle aynı tarz…

O gece 100 jüri vardı 100’ü de çizmeye tam not vermiş. Elbise ile Azra çok bütünleşti. Ben Azra’nın elbisesini 3 haftada hazırladım. Beni dikişten çok kulağındaki takı oyaladı. Çünkü onu tek tek kestim, o zaman 1.5 liraya almıştım o plastikleri.

O gece 100 jüri vardı 100’ü de çizmeye tam not vermiş. Elbise ile Azra çok bütünleşti. Ben Azra’nın elbisesini 3 haftada hazırladım. Beni dikişten çok kulağındaki takı oyaladı. Çünkü onu tek tek kestim, o zaman 1.5 liraya almıştım o plastikleri.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
7
4
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?