Görüş Bildir
Haberler
Ayrılık Zamanı Gelip Çattı! 2019'da Müzik Kariyerine Ara Verip Askere Gidecek Olan Güney Koreli İdoller

etiket Ayrılık Zamanı Gelip Çattı! 2019'da Müzik Kariyerine Ara Verip Askere Gidecek Olan Güney Koreli İdoller

Askerlik işleri Güney Kore’de farklı yürüyor malumunuz. Askere bir giden yıllar yılı dönmek bilmiyor. Onlarda bedelli askerlik gibi bir durum da söz konusu olmadığından sevdiğimiz isimleri tekrar ekranlarda görebilmek için uzunca bir süre beklememiz gerekecek. 

Mayıs 2018 itibariyle kanunlarında yapılan değişiklikle askere gitme yaşı 30’dan 28’e düşürüldü. 89 doğumlu ünlüler de bu yıl birer birer asker ocağının yolunu tuttu. Eh 2019’a sayılı günler kaldı, şimdi sıra 90 doğumlularda. Bakalım, bu yıl kimler kariyerine ara verip askere gidiyormuş…

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Xiumin (EXO)

1. Xiumin (EXO)

EXO grubunun en büyük üyesi Xiumin, grubun askere gidecek olan ilk üyesi. Sonrasında diğer üyeler de teker teker askere alınacağından bir sonraki çıkışları için uzunca bir süre beklememiz gerekecek.

(Bu uzun bekleyişte yoldaşımız Love Shot olacak, hazırlıklı olalım dostlar...)

2. Seungri (BIGBANG)

2. Seungri (BIGBANG)

BIGBANG grubunun en genç üyesi Seungri de 2019 itibariyle askere gidecek olan isimlerden. Grubun diğer üyeleri şu an askerde, Seungri'nin de 2019'un başlarında onlara katılması bekleniyor.

3. Yang Yoseob (Highlight)

3. Yang Yoseob (Highlight)

Highlight grubundan Yoon Doojoon bu yıl askere gitmişti, kendisini de ocak ayında Yang Yoseob takip edecek. Yang Yoseob'un 24 Ocak 2019'da birliğine teslim olacağı açıklandı. Maalesef Yoseob bu yıl gruptan askere gidecek tek kişi değil...

4. Lee Gikwang (Highlight)

4. Lee Gikwang (Highlight)

Yang Yoseob gibi Lee Gikwang da 2019'da askere gidecek olan isimlerden biri. Lee Gikwang, ocak ayında askere alınacak ama kesin tarih henüz belli olmadı.

5. Minhyuk (BTOB)

5. Minhyuk (BTOB)

Minhyuk, BTOB grubunda Lider Enkwang'dan sonra askere gidecek olan ikinci isim. Ancak askerliğe gidiş tarihi henüz netleşmiş değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Junho (2PM)

6. Junho (2PM)

2008'de 2PM grubuyla çıkış yapan Junho, yeteneği ve fiziksel özellikleriyle şarkıcı ve oyuncu Rain'e benzetiliyordu. İşte bu yetenekli isim de 2019 itibariyle askere alınacak ünlülerden biri. Junho'nun görevine ne zaman başlayacağı ise henüz belli olmadı.

7. Chansung (2PM)

7. Chansung (2PM)

Chansung da 2PM grubunun askere gidecek üyelerinden biri. Junho'nun ardından o da 2019 yılında birliğine teslim olacak, ancak Junho gibi Chansung'un da askere alınma tarihi henüz netleşmedi.

8. Lee Hong Ki (FT ISLAND)

8. Lee Hong Ki (FT ISLAND)

2002 yılında çocuk oyuncu olarak çıkış yaptıktan sonra 2007'de müzik kariyerine başlayan ve K-drama severlerin 'You're Beautiful' ve 'Hwayugi' gibi dizilerden çok iyi bildiği bir isim olan Lee Hong Ki de önümüzdeki yıl askere gidenlerden...

9. Choi Jong Hun (FT ISLAND)

9. Choi Jong Hun (FT ISLAND)

Tıpkı Lee Hong Ki gibi Choi Jong Hun da 90 doğumlu ve o da 2019'da askerlik görevini yerine getirmek için birliğine teslim olacak. Grubun askere gitmeden önce bir hayran buluşması gerçekleştirmesi bekleniyor. Tahminen ocak ayında Japonya'da yapılacak olan bu buluşma, grubun hayranlarına askerlik öncesi son armağanı olacak.

10. N (VIXX)

10. N (VIXX)

VIXX grubunun lideri ve yaşı en büyük üye olan N, 2019'da askere gidecek olan bir diğer ünlü isim. 30 Haziran 1990 doğumlu N, şu anda MBC kanalında ekrana gelen Children of Nobody adlı dizide rol alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Leo (VIXX)

11. Leo (VIXX)

VIXX'in lideri N'le aynı yaşta olan Leo, yakın zamanda askere gidecek olanlardan biri. Şu an 'Elisabeth' adlı müzikalde rol alan Leo'nun birliğine teslim olacağı tarih henüz netleşmiş değil.

12. Bang Yong Guk

12. Bang Yong Guk

B.A.P grubu ve TS Entertainment'tan geçtiğimiz ağustos ayında ayrılan Bang Yong Guk da 2019 itibariyle askerlik görevini yerine getirecek. 31 Mart 1990 doğumlu Bang Yong Hyuk'un yıl ortasında birliğine teslim olacağı tahmin ediliyor.

13. Himchan (B.A.P)

13. Himchan (B.A.P)

Bang Yong Guk'la aynı yaşta olan B.A.P üyesi Himchan da askerlik için sıraya girenlerden. Kendisini uzunca bir süre ekranlarda göremeyeceğiz ne yazık ki...

14. Dongwoo (INFINITE)

14. Dongwoo (INFINITE)

Lider Sungkyu'dan sonra INFINITE grubunun en büyüğü olan Dongwoo, mayıs ayında birliğine teslim olan Sungkyu'nun ardından 2019 yılı itibariyle askere gidecek ikinci üye olacak.

15. Taeil (Block B)

15. Taeil (Block B)

Grup arkadaşı Jaehyo'nun ardından yakın zamanda askere gitmesi beklenen Taeil, solo konserleri ve hali hazırda devam eden diğer projeleri  tamamlanır tamamlanmaz 2019 yılı içerisinde birliğine teslim olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. B-Bomb (Block B)

16. B-Bomb (Block B)

Tıpkı Taeil ve Jaehyo gibi B-Bomb'a da 2019 yılında askerlik yolu görünüyor. B-Bomb son olarak JTBC'de ekrana gelen Awesome Feed' aslı programında boy göstermişti.

17. Thunder (Park Sang Hyun)

17. Thunder (Park Sang Hyun)

10 Temmuz 1990 doğumlu Thunder da yakın zamanda askerlik için adını yazdırması gereken isimlerden. Thunder, kısa bir süre önce ilk solo konserini vermişti.

18. Kisu (24K)

18. Kisu (24K)

Kisu’nun Mayıs 2019'da askere gitmesi bekleniyor. 31 Aralık'ta ilk solo şarkısı 'Goodbye'ı yayımlayacak olan Kisu, müzik çalışmalarını tamamladıktan sonra birliğine teslim olacak.

19. Ha Minwoo (ZE:A)

19. Ha Minwoo (ZE:A)

Solo kariyerine aktif olarak devam eden ve ocak ayında Japonya'da konser verecek olan ZE:A üyesi Ha Minwoo tıpkı listedeki diğer isimler gibi 2019'da askerlik görevini yerine getirmek için birliğine teslim olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
277
63
43
22
21
16
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çapulcu Kayra

hepsi aynı kişi bence

Büşra Ekinci

Xiu gidemez,Xiu gitmemeli,Minseok gitmesin ya ;(

G Dragon

vay be bir devir kapanıyor gibi hissediyorum. K-Pop'ın tüm efsaneleri askerde ya da gidiyor. Bigbang, Block B, Highlight, Btob, B.A.P, EXO... hepsi tek tek g... Devamını Gör

G Dragon

pff 3 yaşındaki Doğan bildiği tüm küfürleri yazıyor durduramıyoruz