Görüş Bildir
Haberler
Aynı Ürünler, Farklı Fiyat: En Pahalısı Hangisi?

Aynı Ürünler, Farklı Fiyat: En Pahalısı Hangisi?

Son günlerde zincir marketlerin fiyatları gündemin en çok konuşulan konularından. Hükümetin açıklamaları sonrasında Rekabet Kurulu, zincir marketler ve ürün tedarikçileri hakkında soruşturma başlattı. Üç market üzerinde yapılan araştırmada ise en pahalısı Tarım Kredi Kooperatifi marketleri oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aynı ürünler, farklı fiyatlar…

Aynı ürünler, farklı fiyatlar…

DW Türkçe, üç farklı zincir markette aynı gıda alışverişini yapıp fiyatları karşılaştırdı. 2 litre ayçiçek yağı, 1 kilogram pirinç, 1 kilogram kuru fasulye, 1 kilogram nohut, 830 gram salça, 1 kilogram çay hesaplamaya dahil edildi.

Bu alışverişin sonucunda ödenen toplam rakam, iktidarın 'tanzim satış' iddiasıyla sayısını artırdığı Tarım Kredi Kooperatifi Market'te 253,5 TL, Migros'ta 233,5 TL, son günlerde 'üç harfliler' denerek hedef tahtasına oturtulan BİM'de ise 232,5 TL oldu.

Bu haber de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
117
18
6
4
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sinan Saatçi

Lan bu A 101 tek harf üç sayı mk olmadık şeylere takılan ben. Buna takıldım şimdi

kangurubu

bilinçli yapılan bir kelime oyunu. 3 harfli kavramı, bu toplumda neye karşılık geliyor diye düşününce hele.

Kunti kunti

Yolunu verdiler binlerce market actirdilar. Üniversite mezunu insanlara adres verip git orada çalış dediler şimdi de kapatacaklar oylemi. Sizin ben ta

Önceki yaşadığım bölgede tonla şok,a101 ve bim vardi. Bir de kocaman iki tane migros. Çevremi defalarca uyarmama rağmen içki satışı olduğundan migros u terci... Devamını Gör