Görüş Bildir
Haberler
Aynı Taşa 6 Kere Takılıp Düşen Adam Ölümden Döndü: 'Kanım Yerde Kaldı'

Aynı Taşa 6 Kere Takılıp Düşen Adam Ölümden Döndü: 'Kanım Yerde Kaldı'

Ulaş
10.12.2020 - 15:01

Sakarya'nın Erenler ilçesinde kaldırıma araba park edilmesini önlemek için konulan mantar taşlara 6 kez takılarak düşen ve son düşüşünde elindeki kavanozun kırılması sonucu cam parçaları kolunu kesen 59 yaşındaki Recep Dimaoğlu ölümden döndü. 4 saat kaldığı ameliyatta koluna 30 dikiş atılan Dimaoğlu yaşadığı duruma isyan ederek, “Doktora gittim, aynısı benim başıma geldi dedi. Arkadaşımı aradım, aynısı benim başıma geldi dedi. Bu toplumda çok yaygın olan bir tehlike” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sakarya'da yaşayan 3 çocuk babası 59 yaşındaki Recep Dimaoğlu’nun iddiasına göre, Çarşamba Pazarı'nın kurulduğu alanda kaldırıma araçların park etmemesi için döşenen taşlar yüzünden ölümden döndü. 

Daha önce 5 kez takıldığı taşa altıncı kez takıldığında elindeki cam kavanozla yere düşen, kırılan kavanozun camları eline batınca 3 damarı kesilen Dimaoğlu hastaneye kaldırıldı. 4 saat ameliyatta kalan ve koluna 30 dikiş atılan Recep Dimaoğlu yaşadığı olaya isyan etti.

Aynı noktada 5 kez düşmekten son anda kurtulduğunu ancak son seferde kurtulamadığını belirten Dimaoğlu, sorduğu herkesin aynı sorun ile karşı karşıya geldiğini iddia etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
23
12
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can Arat

bir kere olursa tamam, iki kere olursa utanç sebebi, 3 kere olursa artık...

be happy

O ne ya herkes süper mario mu zıplaya zıplaya gitsin

Pickle Rick

Tamam, haber başlığını okuyunca komik geliyor ama adam çok da haksız sayılmaz. Öyle mayın tarlası gibi mantar döşemişler. Kucağında bir şeyler varken veya da... Devamını Gör