Görüş Bildir
Haberler
Auranı Temizle! Bu 10 Adımda Üzerindeki Kötü Enerjileri Atarak Rahat Bir Nefes Alacağın Garanti!

Auranı Temizle! Bu 10 Adımda Üzerindeki Kötü Enerjileri Atarak Rahat Bir Nefes Alacağın Garanti!

koleksiyoner
27.09.2019 - 09:15

Aura bizim ve tüm varlıkların etrafını çevreleyen elektromanyetik bir enerji alanıdır. Auramız zayıf olursa bazı hastalıklara maruz kalırız ya da negatif enerji bizimle olur. Sanılanın aksine auramız ruh halimize ve duygusal durumumuza göre değişiklik gösterir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bulunduğunuz ortamda hisleriniz önemli!

Bulunduğunuz ortamda huzursuz olduğunuzu hissediyorsanız eğer o ortamda çok vakit geçirmemeye çalışın. Orada bulunan bazı kişilerle ya da bulunduğunuz alanla frekansınız uyuşmamış ve negatif enerji akışı başlamış olabilir. Gün geçtikçe bu ortamlar sizin auranızı zayıflatıp yırtıklar oluşturabilir. Bu yüzden negatif varlıklara açık bir hale gelebilirsiniz.

2. Öfkenize biraz daha dikkat!

Sinirlilik ve öfke başlı başına negatif enerjidir. Çok uzun süre öfkeli ve sinirli olma durumu, yüksek ihtimalle auranızın ciddi anlamda hasar alacağı ve zayıflayacağı anlamına gelir. Hem kriz yönetimi kontrolünüzü kaybeder hem de saçtığınız negatif enerji ile auranıza zarar verirsiniz. Öfke kontrolünüze dikkat gösterin.

3. Huzursuz hissettiriyorsa, çöpe!

Yaşanılan her alanın, her eşyanın bir hafızası vardır. Yüklendiği bir enerji ve yaydığı bir frekans vardır. Etrafındaki enerjileri kaydedebilir. Eğer bir ortamda içiniz daralıyorsa, kullanmadığınız ya da kötü anınızı paylaştığınız bir eşyanız varsa bunu ortadan kaldırın.

4. Dedikodudan uzak yaşa!

Evet, belki en önemli madde bu olabilir. Çünkü birisinin hakkında konuşmaya başladığınız andan itibaren aranızda bir kanal oluşturursunuz. Sizden ona pozitif, ondan size negatif bir akış başlar. Hele ki bilip bilmeden konuşuyorsanız bu akış sizin için korkunç bir hal alır.  Auranızı göz göre göre düşürmemeye dikkat edin deriz.

5. Eşyalarınızı paylaştığınız kişilere dikkat!

Tüm eşyalar, kullanan kişilerin enerjisi ile yüklenir. Özellikle uzun bir süre kullanılan; kıyafet, takı gibi eşyalarınızı verdiğiniz kişinin enerjisini ve negatif oluşunu göz önünde bulundurarak paylaşın deriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Toprağa çıplak ayakla basın!

Biz güneş, su, toprak, bitkiler ile kozmik enerji denilen yaşam enerjimizi alıyoruz. Toprağa çıplak ayakla basmak vücudumuza uyguladığımız en iyi deşarj yöntemidir. Negatif enerjiyi vücudumuzdan atmak için oldukça etkilidir.

7. Bedenimizin temizliği kadar ruhumuzun temizliği de önemlidir!

Aura düzenli olarak temizlendiğinde etkisini gösterir. ''Bir kez yaptım bir etkisini görmedim, bir işe yaramadı'' gibi tutumlardan uzak durun ve temizlemeye devam edin. Düzenli olarak temizlemek önemli bir etkendir.

8. Ada çayı ve toza dikkat!

Ada çayı ile evi tütsülemek alan temizliği için faydalıdır. Bu temizliği özellikle evinize çok insan gelip gittiğinde yapabilirsiniz. Ayrıca evinizde çok fazla toz tutan eşyalara yer vermemeye özen gösterin. Ya da düzenli olarak toz almaya dikkat edin çünkü toz negatif enerjiyi tutar.

9. Negatif enerji saçan kişinin kendin olup olmadığını kontrol et!

Siz pozitif enerji ile dolu iken, auranıza dış etkenler zarar verebilir. Fakat negatif enerji ile dolu da olabilirsiniz. Sessiz ve sakin bir yere oturun ve düşüncelerinizi gözden geçirin. Bunlar ne kadar kaygı ile dolu ya da ne kadarı kuruntu. Olumsuz düşüncelerin sizi esir alacağını hissettiğiniz zaman buna pozitif düşünmenizi sağlayacak şeyler yaparak karşılık verin. En sevdiğiniz müziği dinlemek, en sevdiğiniz arkadaşınızla konuşmak gibi. Kontrolü kaybetmeyin.

10. Son olarak tabii ki meditasyon!

Kimsenin sizi rahatsız edemeyeceği, sessiz ve sakin bir yerde yaklaşık 15 dakika boyunca nefes egzersizleri yapın. Gevşemeye başladığınızı hissettiğiniz anda zihninizde beyaz bir ışığa odaklanın ve bu ışığın sizi sardığını hayal edin. Parmak uçlarınızdan başınızın üstüne kadar bu ışığın etrafında bir akış oluşturduğunu ve sizi rahatlattığını hissedin. İlk denemeniz ise birkaç defadan sonra daha fazla etkisini hissedeceksiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
117
32
22
9
9
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?