Görüş Bildir
Haberler
AURA: Hayat Tarzınıza Uygun Yeni İnsanlar ile Tanışmanızı Sağlayan Uygulama

AURA: Hayat Tarzınıza Uygun Yeni İnsanlar ile Tanışmanızı Sağlayan Uygulama

Günümüzde sıklıkla kullanılan “dating” uygulamalarına yeni bir soluk getiren AURA, sizi değil, hayat tarzınızı yeni insanlarla eşleştiriyor. 

NOT: Bu bir tanıtım içeriğidir

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni Normal: “Dating” Uygulamaları

Yeni Normal: “Dating” Uygulamaları

Yeni insanlarla tanışmak, sosyalleşmek her geçen gün daha da çevrimiçi hale geliyor. Instagram, Facebook hatta LinkedIn gibi platformlar bile birer tanışma aracına dönüşmüşken daha da çok insan yeni kişilerle tanışmak için online platformlara yöneliyor ve bu artık garipsemediğimiz yeni normallerden biri olarak toplumsal kabul görüyor.  

Günümüzde bu ihtiyaca aracılık eden yüzlerce “dating” uygulaması var. Hatta öyle ki, mobil uygulamalar arasında en popüler olanların önemli bir kısmının arkadaşlık uygulamaları olduğunu söylemek yanlış olmaz. En popüler “dating” uygulamaları arasına, son aylarda dünya çapında ilgi çeken yeni bir oyuncu katıldı: AURA.

Dikkat Çeken Yeni Bir Oyuncu: AURA!

Dikkat Çeken Yeni Bir Oyuncu: AURA!

Kendini ‘hayat tarzı eşleştirme uygulaması olarak tanımlayan AURA, sevdiğiniz, gitmekten keyif aldığınız yerleri profilinize ekleme olanağı sağlıyor. Daha sonra bu mekanları bir “veri noktası” olarak kullanarak, benzer yerlere giden, yaşam tarzı sizinle uyuşan insanları saptıyor ve sizin daha uygun profillerle eşleşmenizi sağlıyor. 

Yani diğer dating uygulamalarında sadece çevrenizdeki insanlarla eşleşirken, AURA deneyiminizi daha da kişiselleştirip hem çevrenizde olup hem de hayat tarzı size yakın olan insanlara eşleşmenize olanak sağlıyor. Bu yaklaşım dünyadaki dating uygulamaları arasında bir ilk olmakla beraber, Instagram’ın ‘Keşfet’ sekmesinde, beğendiniz içeriklere benzer içerikleri size önerirken uyguladığı kişiselleştirmeye benzetilebilir.

AURA Zaman İçinde Sizi Daha İyi Tanıyor!

AURA Zaman İçinde Sizi Daha İyi Tanıyor!

AURA’nın algoritması, gelişmiş makine öğrenimi sayesinde birçok veri noktasını analiz edip ilginizi çekmeyecek, gerçek hayatta tanışma ihtimaliniz olmayan kişileri size önermezken, gerçek hayatta benzer hayat tarzlarına sahip, tanışmaktan ve tanımaktan keyif alacağınız kişileri size önerecek şekilde çalışıyor. 

Aura INC, bu yeniliği açıkladığı basın toplantısında 'Online sosyalleşme deneyiminiz artık daha kişiselleştirilmiş ve gerçek hayattakine daha yakın…”  ifadelerini paylaştı.

Güvenli Bir Ortam!

Güvenli Bir Ortam!

AURA, platforma üye olmak isteyen bütün profilleri, kayıt anında telefonun ön kamerası ile gerçek zamanlı onaylayan alanındaki tek uygulama olma özelliğini de taşıyor. Yüz tanıma teknolojileri kullanarak, doğrulanmış profilleri bizimle buluşturan Aura, bu sayede sadece onaylı ve gerçek profillerden oluşan son derece güvenli bir ortam sağlamayı hedefliyor.

Şehrindeki Trend Yerleri Keşfet!

Şehrindeki Trend Yerleri Keşfet!

Kendini bir dating uygulamasından öte, ileri teknoloji bir sosyalleşme platformu olarak konumlandıran Aura, kullanıcılarına bulundukları şehirdeki popüler yerleri gösteren ‘Trend Yerler’ adında editoryal bir özelliğe de sahip. Bu özellik sayesinde kullanıcılar şehirlerindeki popüler yerleri, yeni trendleri keşfedebiliyor. Diğer bir deyişle şehrinin ritmini yakalayabiliyor.

Uygulamayı indirmek için buraya tıklayabilir uygulama web sitesini de buradan inceleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
11
7
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın