Görüş Bildir
Haberler
Aspendos Antik Tiyatrosu’nda Sokak Hayvanları İçin Düzenlenen Unutulmaz Konser

Aspendos Antik Tiyatrosu’nda Sokak Hayvanları İçin Düzenlenen Unutulmaz Konser

4 Ağustos akşamı Limak Vakfı’nın kurucusu olduğu Limak Filarmoni Orkestrası, sokak hayvanları yararına düzenlediği konserle Aspendos Antik Tiyatrosu’nun benzersiz atmosferinde müzikseverlerle buluştu.

Orkestra şefliğini Turan Manafzade’nin üstlendiği unutulmaz konserde Limak Filarmoni Orkestrasına Britain’s Got Talent Birincisi Jonathan Antoine, Amerika / İspanya Got Talent Birincisi Cristina Ramos ve Paraguaylı arp sanatçısı Victor Espinola eşlik etti.

Dünyaca ünlü tenor Murat Karahan’ın genel sanat yönetmenliğini üstlendiği Limak Filarmoni Orkestrası 2017 yılında kuruldu. Limak Filarmoni Orkestrası, Türk müziğini çok sesli yorumlayarak, geniş kitleleri çok sesli müzikle buluşturmayı amaçlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jonathan Frederick Antoine

Jonathan Frederick Antoine

İngiliz klasik eğitimli bir tenordur. Sıradışı bir müzik insanı. Kalbinden yükselen melodileri insanlarla buluşturmayı başarıyor. Disiplinli birinden ziyade özveri sahibi olduğunu fark ettiriyor. Herkes onu Britain's Got Talent serisinden öğrendi. İlk albümü olan ‘’Together’’ çıkmış olduğu vakit 17 yaşındaydı. Jonathan'ın ilk solo albümü ‘’Tenore’’, Ekim 2014'te yayınlandı. 19 yaşında, ilk bir numaralı klasik albümüne sahipti. Büyüleyici sesiyle hayat verdiği eseler, şöhretinin ilerlemesinde başrolü paylaşıyor. Müzik onun işi değil de aşkı, genç sanatçı müziğe tutkuyla bağlı olduğunu hissettiriyor.

Victor Espinola

Victor Espinola

Güney Amerika'da Paraguay'da doğdu ve burada çocukken Paraguay arpında ustalaştı. Yeteneğini geliştirerek ve yeni teknikler öğrenerek uluslararası ün kazandı. New Age müzisyeni ve besteci Yanni ile dünyayı dolaştı.

Müzikal yaklaşımı dans, flamenko, çingene, Brezilya, Orta Doğu, Afrika, pop ve Orta Doğu müziğinden etkilenmiştir. Sahne performansları söz konusu olduğunda, o özgün bir sanatçıdır. Hareketlerinden ve arp çalma tarzından bile bunu anlayabilirsiniz. Seyirci teması mükemmel ve bu deneyim kafanızdaki unutulmayan konserler klasöründe yerini alacaktır.

Christina Ramos

Christina Ramos

İspanya'da doğmuş bir rock ve opera sanatçısıdır. İlk sezonda You've Got Talent İspanya'yı kazandı. 2011'den 2015'e kadar 'Pavorotti & Friends' grubunun bir parçasıydı. Ramos bugüne kadar canlı bir albüm ve birkaç single yayınladı. Büyüleyici performans stili ve benzersiz yaklaşımıyla Christina, türünün örneği bir sanatçıdır. Sürprizi bozmak istemeyiz fakat geleceğinin oldukça umut verici olduğunu söyleyebiliriz.

Bu büyülü atmosferde 14 - 29 Ağustos arasında her Perşembe devam edecek olan konser takvimi şöyle:

Bu büyülü atmosferde 14 - 29 Ağustos arasında her Perşembe devam edecek olan konser takvimi şöyle:

Gipsy Kings 14 Ağustos, Pazar 21:00 Aspendos Antik Tiyatro – Antalya

Chris de Burgh 20 Ağustos, Cumartesi 21:00 Aspendos Antik Tiyatro – Antalya

Buika 26 Ağustos, Cuma 21:00 Aspendos Antik Tiyatro – Antalya

Placido Domingo 29 Eylül, Perşembe 21:00 Aspendos Antik Tiyatro - Antalya

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın