Görüş Bildir
Haberler
Aslı Enver'in Yeni Sevgilisi Ünlü Bir İsmin Eski Eşi Çıktı!

Aslı Enver'in Yeni Sevgilisi Ünlü Bir İsmin Eski Eşi Çıktı!

Attığı her adım ile çok konuşulan magazin dünyasının sevilen ismi Aslı Enver, yeni bir aşkla yeniden gündeme geldi. Star TV' ekranlarının ilgi çeken dizisi Babil' de rol alan ünlü oyuncu Aslı Enver, Murat Boz ile bir dargın bir barışık yaşadığı ilişki sonrasında yeni bir aşka yelken açtı. Boz ile biten ilişkisinden sonra birçok isimle anılan Enver bu sefer gönlünü iş insanı Önder Öztarhan'a kaptırdı. Peki Önder Öztarhan hangi ünlünün eski eşi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslı Enver bir kez evlenip boşandıktan sonra Murat Boz ile ilişki yaşamıştı. Boz ile de ilişkisini bitiren Enver'in Önder Öztarhan ile aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. Ozan Doğulu'nun doğum günü partisine girerken görüntülenen Öztarhan, konuyla ilgili açıklama yapmamıştı.

Önder Öztarhan Nail Keçili'nin Kızı Nazlı Keçili'nin Eski Eşi

Önder Öztarhan Nail Keçili'nin Kızı Nazlı Keçili'nin Eski Eşi

Ünlü oyuncu Aslı Enver ile iş insanı Önder Öztarhan'ın birlikte olduğu ortaya çıktı. Önder Öztarhan'ın daha öncesi ise ünlü reklamcı Nail Keçili'nin kızı Nazlı Keçili ile evli olduğu biliniyordu.

Aslı Enver Araştırma Yapmış.

Aslı Enver Araştırma Yapmış.

Aslı Enver ve Önder Öztarhan aşkına dair bilinmeyenleri 2. Sayfa sunucularından Müge Dağıstanlı açıkladı.

İddiaya göre Murat Boz'dan sonra aradığı aşkı bulamayan Aslı Enver ileride üzülmemek için Öztarhan hakkında detaylı araştırma yapmış, ortak çevrelerinden tüm bilgileri almış.

Öztarhan Ailesinden Onay

Öztarhan Ailesinden Onay

Aslı Enver ve Önder Öztarhan daha sonra ise bir araya gelerek tanışmış. Çift 1,5 aydır da birliktelermiş. Önder Öztarhan'in ailesi de bu ilişkiye onay vermiş. 

Önder Öztarhan iddialara göre Aslı Enver'i yakın arkadaşlarıyla da tanıştırdı.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın