Görüş Bildir
Haberler
Aslan Dolunayı Nedir? 16 Şubat Aslan Dolunayının Burçlara Etkisi Nelerdir? Aslan Dolunayı Ne Kadar Sürüyor?

Aslan Dolunayı Nedir? 16 Şubat Aslan Dolunayının Burçlara Etkisi Nelerdir? Aslan Dolunayı Ne Kadar Sürüyor?

16 Şubat 2022 saat 19.56’da Aslan Dolunayı gerçekleşecek. 16 Şubat Aslan Dolunayının burçlar üzerindeki etkileri merak ediliyor. Astroloji meraklılarını heyecanlandıran bu gökyüzü olayı hakkında araştırmalar yapılıyor. Peki Aslan Dolunayı nedir? 16 Şubat Aslan Dolunayının burçlara etkisi nelerdir? Aslan Dolunayı ne kadar sürüyor, ne zaman bitecek? İşte Aslan Dolunayı hakkında tüm merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Burçları etkileyen dolunay, Merkür retrosu gibi gezegen hareketleri ve gökyüzü olayları astrolojiye ilgi duyanların gündeminde yer alıyor. 16 Şubat 2022 Çarşamba günü saat 19.56'da Aslan burcunun 27 derecesinde Aslan dolunayı gerçekleşecek. Bu dolunayla Başak burcu yükselecek. Dolunayı merak edenler 'Aslan Dolunayı nedir? 16 Şubat Aslan Dolunayının burçlara etkisi nelerdir? Aslan Dolunayı ne kadar sürüyor, ne zaman bitecek?' sorularına yanıt arıyor.

Aslan Dolunayı Nedir?

Aslan Dolunayı Nedir?

Aslan burcundaki ay gururlu, duygusal ve yaratıcıdır. Aşık olduğu kadar kolay incinir. Dolunayın Aslan burcunda mükemmelleştiği 16 Şubat günü, Mars Oğlak burcunda Venüs ile buluşur ve uzun bir yolculuğa başlarlar. Mars, tutkumuzun yanı sıra hayatta ilerleme yeteneğimizi de yönetirken, Venüs güzelliği, çekiciliği ve romantizmi yönetir.

Aslan Dolunayı Ne Kadar Sürüyor?

Aslan Dolunayı Ne Kadar Sürüyor?

Sevgi, yaratıcılık ve kendini ifade etme dönemi olan Aslan burcundaki dolunayın etkisi başladı. Aslan burcunun 27’nci derecesinde meydana gelen ve 16 Şubat’ta başlayan dolunayın etkileri 10-12 gün sürecek.

16 Şubat Aslan Dolunayının Burçlara Etkisi Nelerdir?

16 Şubat Aslan Dolunayının Burçlara Etkisi Nelerdir?

Astrolog Özlem Recep, Aslan Dolunayının burçlara olan etkisini şöyle değerlendiriyor:

KOÇ: Aşk hayatınız hız kazanıyor. Arkadaş ortamınızdaki eleştirilere kulak tıkamak önemli gibi görünüyor. Çocuklarınızın sağlığıyla ilgili de önemli bir döngüde bulunuyor olabilirsiniz. Sürpriz kazanç kapılarınızla ilgili riskli atılımlar yapmamaya dikkat etmelisiniz. İş hayatında arkanızdan planlananlara karşı temkinli adımlar atmalısınız.

BOĞA: En fazla etki alanlardan biri siz olabilirsiniz. Aile ve yuva alanınızda değişen koşullar karşısında hız kazanılacak bir döngüdesiniz. Ev alma, yer değiştirme konuları gündemdeyken, kariyer ve iş hayatınızda değişen şartlar karşısında biraz zorlanıyor olabilirsiniz. Aile büyüklerinizin sağlığıyla ilgili yolculuklar gündeminizde olabilir. Değişen şartlar ne olursa olsun kendinize özen göstermek oldukça önemliyken, kalabalık ortamların arasındaki kişilerden alacağınız yardım ve destek oldukça kıymetli olacak.

İKİZLER: Eğitim, medya, pazarlama konusunda hızlı atılımlar yapacağınız bir döngüdesiniz. Daha çok iş seyahatlerinin aktif olacağı bir döngüden geçerken, yeni sözleşme ve anlaşmalar kapınızda ancak bu süreç içerisinde parasal konulara oldukça dikkat etmelisiniz. Beraberliklerinizde ben - sen egosunu yıkabilirseniz önümüzdeki günlerde çok daha fazla rahat edeceksiniz.

YENGEÇ: Parasal konularda değişen koşullar, olgunlaşan fırsatlar söz konusuyken, burada hırslı davranmak sizi zorlayabilir. Aşk hayatınızda gitmesi ve bitmesi gereken kim varsa bu Dolunay ile birlikte giderken, sizi hak eden kişiyle birlikte yürümek isteyeceksiniz. Uzak seyahatler gündeminizde olacak. Hukuksal süreçlerle ilgili hakkınızın yendiği ne varsa güçleneceksiniz.

ASLAN: Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken önemli bir döngüden geçmektesiniz. Kalp, tansiyon ve dolaşım sisteminize çok dikkat etmelisiniz. Beraberliklerinizde ben ve sen arasında kalırken, gerçekten kendinize ne kadar önem veriyorsunuz. Evliliğinizin içerisinde başkalarının yorumları ve beraberliğinize olan eleştirileri ne kadar önemli? Yoksa eski mutlu günleriniz mi? Kendi değerinizi bilmeniz gereken günlerden geçerken, iş ve kariyer konusunda yapacağınız atılımlarda her ne kadar zorlansanız da güçlenerek hız kazanacaksınız.

BAŞAK: Gizlilik ve sırlar açığa çıkıyor. İş hayatınızda değişen şartlar karşısında biraz zorlanabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili her türlü konuda kendinize çok ama çok önem vermelisiniz. Akraba ve kardeşlerinizin sağlık durumları ya da ameliyat operasyonları sırasında onların yanlarında olmak isteyebilirsiniz. Ev ve hane değişiklikleri ve taşınmalar gündeminizde olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

TERAZİ: Çevrenizdeki pek çok kişinin ilgisini çekeceğiniz, kutlama ve organizasyonların içerisinde bulunmak isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda oldukça şanslı bir dönemeçten geçerken, ünlüler ya da firma yöneticilerinden aldığınız destekle birlikte yükselişe geçebilirsiniz. Kalbi yalnız olanlar önümüzdeki 15 gün içerisinde iş ya da sağlık konularıyla ilgili katıldığınız organizasyonlar içerisinde yeni birine kalbinizi kaptırabilirsiniz, haberiniz olsun.

AKREP: Kariyer hayatınızda değişen ve dönüşen şahane bir döngünün içerisinde olacaksınız. Taşınma, ev ve hane değişiklikleri gündeminizde olabilir. Değişen şanslı etkiler bir yana hem kendi sağlığınız hem de aile büyüklerinizin sağlığına oldukça dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızda da kadersel pek çok olayın içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Birbirinize kenetleneceğiniz bir süreçten geçerken, beraberliğinizde yeni önemli bir adım içerisinde bulunabilirsiniz. Belki haneye bir bebeğin gelmesi, belki evlilik ile ilişkinin taçlandırılması belki de yeni bir yerleşim alanı...

YAY: Eğitim, medya ve uluslararası projelerinizde hız kazanacağınız şahane etkiler altındasınız. Uzunca süredir beklediğiniz terfi, tayin ya da önemli bir sınavın sonucunda bir yükseliş bekliyorsanız, gökyüzünün ışıltıları sizinle. Sağlık anlamında eşinizin ve kendi akrabalarınızın sağlık problemleri biraz içinizi sıkabilir. Önemli hukuksal bir probleminiz bulunuyorsa, arkanızdan dönen oyunlara biraz dikkat etmelisiniz.

OĞLAK: Parasal konularınızda temkinli adımlar atmanız, borçlarınızı ödeme, tazminat ve miras konularıyla uğraşırken kendinizi bulabilirsiniz. Aile büyüklerinizin ya da eşinizin ameliyatları gündeminizde olabilir. Beraberliğinizde önemli bir dönemeçten geçiyorsanız biraz kendinize zaman tanımak oldukça önemli olacak diyebilirim.

KOVA: Genişleyen çevreniz ve güç kazanacağınız pek çok ortamın içerisinden geçeceksiniz. Ancak manipülasyonlara karşı oldukça temkinli ve dikkatli olmanızı öneriyorum. Parasal konularla, kariyerinizle ilgili yapacağınız atılımlar özellikle hafta sonuna doğru daha kazançlı ve fırsatlar size sunacak gibi görünüyor. Evlilik ve ilişkilerinizde önemli kadersel bir karar almak üzere olabilirsiniz. Hakkınızda her şey hayırlarla gelsin.

BALIK: Sağlık, tedavi, diyet ve detoks programlarına başlamak için şahane bir döngünün içerisinden geçmektesiniz. Kendinize özel zaman ayırmanız gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Hakkınızın yenildiği her türlü konuda artık güçleneceğiniz bir süreci yaşayacaksınız, özellikle iş ve kariyer alanınızda. Aslan Dolunayıyla birlikte yeni sözleşme ve teklifler, eğitim, satış, pazarlama alanında yeni iş alanları ve takım arkadaşlarıyla yol almak için gökyüzü sizi destekliyor olacak.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın