Görüş Bildir
Haberler
Aşkı Hangi Sosyal Medya Platformundan Bulacağını Söylüyoruz!

etiket Aşkı Hangi Sosyal Medya Platformundan Bulacağını Söylüyoruz!

Hangimiz aşkı beklemiyoruz ki? En çok vakit geçirdiğimiz yer İnternet olunca da, elbette İnternet'ten gelmesini daha da çok umuyoruz! Bakalım nereden gelecekmiş?!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım... Gün içerisinde en çok hangi ulaşım yöntemini kullanıyorsun?

2. Biraz da beylik laflar edelim: İnsana dair söylenen sözlerden birini seç haydi!

3. Peki en çok nerelerde takılmayı tercih edersin?

4. İdealindeki ilişkiyi buldun diyelim... Akşama ne yapıyorsunuz?

5. Duyguların konusunda ne kadar açıksın sence?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu dünyaya niye geldik sence be?!

7. Hayatının bu dönemi bir film olsa, hangi kategoriye girerdi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hayatının aşkını Twitter'dan bulacaksın!

Zekisin ve sosyal konulara fazlaca önem veriyorsun. Sevdiğin insan da en az senin kadar aktif zihinli biri olmalı. Hayatın her alanını paylaşmak, mizahı asla elden bırakmamak, hiçbir mevzuya duyarsız kalmamak senin için çok önemli. Hayata ve gündeme dair analizler kasarken, aşk hiç beklemediğin anda Twitter'da seni bulacak. Durmak yok, dm'e devam!

Hayatının aşkını Facebook'tan bulacaksın!

Samimi bir insansın; bu sebeple de insan ilişkilerin gayet iyi. Açık ve net birisin; kimseden sakınacağın lafın yok. İçin dışın bir! İşte seni de tam böyle, kendin gibi biri bulacak. Her şey yerli yerinde, olması gerektiği gibi uygun bir aşk seni Facebook'tan bulacak. Karmaşık olmayacak ve sakin ilerleyecek. Bu durumu da herkes 'beğen'ecek!

Aşk seni Instagram'dan bulacak!

Sen hayattaki küçük detaylara, güzelliğe, zarafete önem veren birisin. Kaba saba dünyanın paldır küldür yaşayan insanları arasında hayatı adeta bir sanat filmi gibi güzelce yaşamaya çalışıyorsun. Yaptığın her işe de kendi ruhundaki ve gözündeki güzellikten katıyorsun. Bu içindeki güzelliği fark eden biri seni Instagram'dan bulacak. Gerisi de tıpkı Instagram filtresi atılmış gibi kusursuz bir şekilde gelecek!

Aşk seni Tumblr'da bulacak!

Derin bir insansın; söyleyecek çok sözün, gösterecek çok şeklin var. Mahremiyetine de fazlasıyla önem veriyorsun, birazcık içine kapanıksın. Hayatının aşkı ise seni işte bu en mahrem yerden bulacak; ruhundan tanıyacak seni! Duygularınızı keşfedeceğiniz, Tumblr konseptinde derin ve şirin bir aşk yaşayacaksınız. Bize de hayran hayran izlemek düşecek!

Hayatının aşkını Onedio'dan bulacaksın!

Hayatının aşkını Onedio'dan bulacaksın!

Eğlenmeyi seven, hayatı çok da ciddiye almayan, cin fikirli birisin. Muzip hallerinle kendini eğlerken, bir gün bir test çözeceksin ve yorumlarda paylaştığın sonucundan sonra biri ile makara yaparken bir de bakacaksın ki aşk seni bulmuş! Bizi de düğününüze davet edeceksiniz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
391
273
192
124
53
48
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın