Görüş Bildir
Haberler
E Devlet Bedelli Sorgulama: MSB Askerlik Yerleri ve Sevk Tarihlerini Açıkladı

E Devlet Bedelli Sorgulama: MSB Askerlik Yerleri ve Sevk Tarihlerini Açıkladı

Merakla beklenen bedelli askerlik yerleri nihayet açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı, 2022 yılında bedelli askerlik yapacak vatandaşlar için sevk tarihlerini ve askerlik yerlerini duyurdu. Son dakika bedelli askerlik yerleri e devlet üzerinden sorgulanabilecek. İşte e devlet bedelli askerlik yeri sorgulama ve öğrenme ekranı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bedelli askerlik ile ilgili internette yapılan aramalar çoğalmış durumda. Vatandaşlar, 2022 yılında bedelli askerlik yapmak için başvuran vatandaşlar, MSB’nin yapacağı açıklamayı bekliyordu. Dün akşam saatlerinde bedelli askerlik sevk tarihleri açıklanırken, bu sabah ise bedelli askerlik yerleri belli oldu.

Bedelli Askerlik Yerleri Açıklandı

Bedelli Askerlik Yerleri Açıklandı

Bedelli askerlik yerleri e Devlet sistemi üzerinden öğreniliyor. 'https://www.turkiye.gov.tr/msb-bedelli-siniflandirma-sonucu-sorgulama' adresi üzerinden T.C. kimlik numaranız ve şifrenizi girerek bedelli askerliğinizi hangi ilde, nerede tamamlayacağınızı öğrenebilirsiniz. 

BEDELLİ ASKERLİK YERLERİ SORGULAMA E DEVLET İÇİN TIKLAYINIZ

2022 Bedelli Askerlik Ücreti Kaç TL?

2022 Bedelli Askerlik Ücreti Kaç TL?

2022 Bedelli askerlik ücreti konusunda Milli Savunma Bakanlığı'ndan beklenen açıklama geldi. 2021 enflasyonunun yüzde 36.08 olarak belirlenmesinin ardından memur maaşına yüzde 25.65 oranında zam yapılacak. Bu kapsamda bedelli askerlik ücretinin de benzer oranda yükselmesi bekleniyor. 2021 yılı sonuna kadar bedelli askerlik ücreti için 43 bin 151 lira ödeme yapıldı. 2022 yılı bedelli askerlik ücreti 55 bin 489 lira oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın