Görüş Bildir
Haberler
Aşk Mantık İntikam'ın Yıldızı Burcu Özberk'ten Aşk İtirafı!

Aşk Mantık İntikam'ın Yıldızı Burcu Özberk'ten Aşk İtirafı!

İlhan Şen ve Melisa Döngel ile Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam'da başrolleri paylaşan Burcu Özberk, 'Elele' dergisinde verdiği röportajda sürpriz bir aşk itirafında bulundu. Dizinin hayranları tarafından sık sık İlhan Şen'le yakıştırılan Özberk'in itirafı çok konuşulacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerini; Burcu Özberk, İlhan Şen ve Melisa Döngel'in paylaştığı Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi 'Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı, Burcu Özberk Elele dergisinde verdiği röportajda çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

2015 yılında Güneşin Kızları dizisiyle adını duyuran Burcu Özberk, Fox Tv ekranlarındaki Aşk Mantık İntikam dizisiyle konuşulmaya devam ediyor. Dizideki rol arkadaşı İlhan Şen'le hayranları tarafından her fırsatta yakıştırılan Özberk, 'Elele' dergisine verdiği röportajda sürpriz bir aşk itirafında bulundu.

“Aşk bence dengesizlik hali. Uç noktalarda yaşanıyor; bir bağımlılık, hastalık gibi. Eğer o aşkı sindirirsek, sevgimize sahip çıkarsak dengede, sonsuza kadar yaşayacağımız bir hazinemiz oluyor.”

İnstagram'da 8.2 M takipçisiyle sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Burcu Özberk, paylaştığı fotoğraflarla da binlerce yorum ve beğeni alıyor.

Elele çekimlerinden fotoğraflar paylaşmaya devam eden Özberk, paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düşmeyi de ihmal etmedi:

'Paylaşmaya doyamayacağım seri🤎 '

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın