Görüş Bildir
Haberler
Aşk Hayatını Etkileyen Venüs Burcunu Buluyoruz!

etiket Aşk Hayatını Etkileyen Venüs Burcunu Buluyoruz!

Doğduğumuz an Güneş'in bulduğu burç, bizim kendi burcumuz oluyor ve bilincimizi şekillendiriyor. Doğduğumuz an Venüs'ün bulunduğu burç ise aşk hayatımızı ve arzularımızı...

Şimdi sen doğduğunda Venüs'ün hangi burçta olduğunu tespit etmeye çalışacağız. Yani Venüs burcunu bulacağız ve aşk hayatında hangi burcun etkisinde olduğunu göreceğiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İnsan insanı en iyi yolda tanırmış. Haydi seninle bir yola çıkalım. Ne taraftan?

2. Bu yola neyle çıkmak istersin?

3. Yolda bir otostopçu var! Gelsin mi bizimle?

4. Venüs demek aşk demek, flört demek... Söyle bakalım, hayalindeki sevgilinin konsepti hangisi olurdu?

5. Venüs bize yeteneklerimizi de veren yıldızdır... Senin "Venüs" konularında yeteneklerin nasıl? Doğal olarak sence hangisine en çok meyillisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki çok aşık olduğun sevgilin seni çok üzdü, aldattı, terk etti vesaire... Kalp kırıklığına tepkin ne olur?

7. Kendini güzel ya da yakışıklı buluyor musun? :)

8. Venüs'ten bahsediyorsak, adalet kavramına değinmeden olmaz. Aşağıdaki adalet tanımlarından hangisine en çok katılıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Venüs burcun Koç çıktı!

Aşkta Koç burcu gibisin! Aklına koyduğun bir insanı elde edene kadar hedefinden şaşmıyorsun. Aşk senin için ılık bir bahar meltemi değil; yüreğini alev alev yakan güçlü bir duygu! Gerekirse aşkın için ortamı savaş yerine çeviriyorsun. Tutkulu aşk seninle yaşanır!

Venüs burcun Boğa çıktı!

Aşkta Boğa burcu gibisin! Stabil, dengeli, ayağı yere basan ilişkiler kuruyorsun. Dengesiz, yarım yamalak ve uyduruk ilişkiler sana göre değil. Netsin ve karşındakinden de aynı tutumu bekliyorsun. Dengin birini bulduğunda da tek kelimeyle kıskandıran bir aşk yaşıyor, yaşatıyorsun. Seni alan yaşadı!

Venüs burcun İkizler çıktı!

Aşkta İkizler burcu gibisin! Senin için aşık olacağın kişi sadece güzel-yakışıklı değil, aynı zamanda zeki ve eğlenceli olmalı. Senin enerjine ve hızına ayak uydurabilecek, anlamlı sohbetlere eşlik edebilecek, hazır cevap ve akıllı biri lazım. Yoksa sade güzellik, dramatik tavırlar ve abartılmış yapay duygular seni çok çabuk bayacaktır.

Venüs burcun Yengeç çıktı!

Sen aşkta tıpkı bir Yengeç burcu gibisin! Öyle seviyorsun ki; tüm dünyaya karşı sadece iki kişi olmak, sonsuza dek hiç ayrılmamak, hep beraber yaşamak istiyorsun. Bunun için gerekçelerin de var elbette; zira yanında olan insanı sürekli koruyup kolluyor ve çok iyi bakıyorsun. Bizce seni alan yaşadı! Ama bazen biraz rahat davranmayı öğrenmelisin.

Venüs burcun Aslan çıktı!

Aşkta tıpkı bir Aslan burcu gibisin. Karşındaki insan seni ve sadece seni sevmeli! Senden başka hiçkimse olmamalı! Kıskançsın, bolca ilgi görmek istiyorsun ve karşılığında da kimsenin sevemeyeceği kadar çok seviyorsun. Aşkı gizli kapaklı yaşamak da sana göre değil. Aşkını haykıran, gururla gösteren ve bundan mutlu olan bir yapın var.

Venüs burcun Başak çıktı!

Aşkta Başak burcu gibisin! Öncelikle senin birini sevebilmen için o insanın gerçekten kusursuz olması lazım; eğer kusursuz değilse de mutlaka çok ama çok temiz kalpli, tıpkı senin kadar zeki ve iyi niyetli biri olmalı. Az seviyor ama sevdiğin zaman da çok seviyorsun. Ayağı yere basan uzun süreli ilişkiler kuruyorsun. Senin aşkın karşındaki insanı adeta eğitiyor, geliştiriyor.

Venüs burcun Terazi çıktı!

Aşk konusunda tıpkı bir Terazi burcu gibisin! Aşk seninle yaşanıyor! Karşındakini düşünen, ince, adil ve cömert bir yapın var. 'Tutku' adı altında yapılan kabalıklara ve düşüncesizliklere asla gelemiyorsun. Zarafet senin hayatının her alanına işlemiş. Aynı zamanda da çok güzelsin. Aşk kelimesinin tanımı, senin yaşattığın duygulara deniyor.

Venüs burcun Akrep çıktı!

Aşk konusunda tıpkı bir Akrep burcu gibisin! Alev alev yakıyorsun, kıskançsın, tutkulusun! Seninle aşk yaşamak isteyen kişiyi önce zorlu yollardan geçiriyor, güven testlerine sokuyorsun. Testi geçebilenler ise sadakatin, tutkunun ve bağlılığın anlamını seninle görüyor. Sevdiğin insanın ruhunun en ince detayına kadar öğrenmek istiyorsun. Biraz korkutucu ve karanlık bir güzelliğin olsa da, hayatına girdiğin insanlar seni bir ömür unutamıyorlar.

Venüs burcun Yay çıktı!

Aşkta tıpkı bir Yay burcu gibisin! Aşık olacağın kişinin en az senin kadar ateşli ve zeki olması lazım. Yoksa dikkatin çok çabuk dağılıyor. Aşk senin için bir yere bağlanmak ya da bir hikayenin sonu değil; yeni bir maceranın başlangıcı. Dünyayı fethetmene, amaçlarına giden yolda seninle koşmaya istekli birini arıyorsun. Sana bir suç ortağı gerek!

Venüs burcun Oğlak çıktı!

Aşk konusunda tam bir Oğlak burcu gibisin. Sadakat, güven, dürüstlük ve netlik şart! Senin yanına yakışacak birinin bu özelliklerin hepsini taşıması ve aynı zamanda en az senin kadar da ne istediğini bilen ve zeki biri olması gerek. Günü birlik ilişkiler sana göre değil; bir ömür yanında kalacak ve destek olacak birini tercih ediyorsun. Emin ol, o kişiyi bulduğunda bunu anlayacaksın.

Venüs burcun Kova çıktı!

Güzellik, para pul, eğlence... Bunların hepsi sıradan insanların olsun. Sen, öncelikle sana ayak uydurabilecek kadar zeki birini arıyorsun. İletişim kurabileceğin, açık fikirli ve özgür ruhlu bir insan olması şart. Yoksa sıkıntıdan patlayacağın bir ilişkiye kendini mahkum etmek hiç sana göre değil. Aşk dediğin seni entelektüel ve manevi anlamda beslemeli. Yoksa tensel duygulara 'aşk' deyip sarılmak senin için oldukça saçma!

Venüs burcun Balık çıktı!

Aşk konusunda tam bir Balık burcu gibisin! Sen insanları bir seviyorsun ki; neredeyse şirk koşuyorsun! İnsanları olduklarından daha büyük görmek, hayalinde yaratmak, abartmak gibi huyların var. Hayallere meyillisin. Buna rağmen karşındaki insana çok güzel aşk yaşatıyorsun. Zira aşık olunca, yaşadığın aşkı da kafanın içindeki gibi bir masala çeviriyorsun! )

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
661
322
111
105
55
44
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın