Görüş Bildir
Haberler
Aşk Hayatın Hangi Doğa Olayına Benziyor?

etiket Aşk Hayatın Hangi Doğa Olayına Benziyor?

14.03.2019 - 16:34

Hayatında biri var mı yok mu bilmiyoruz. Ama aşk hayatının hangi doğa olayına benzediğini sadece bir testle sana söyleyebiliriz.

Merak ettin değil mi?

O zaman hadi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Burcunu da öğrensek fena olmaz hani!

3. İlişkilerinde en önem verdiğin şey genelde bunlardan hangisidir?

4. Sevgilinle birlikte kalabalık bir ortamda olduğunuzu farz edelim! Beraber nasıl bir izlenim bırakmak istersiniz?

5. Aşk hayatını dört temel elementten hangisine daha yakın görüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlişkide bu ikisinden hangisine daha çok değer verirsin?

7. Hayatın bir film olsaydı, sence ne tür bir film olurdu?

8. Son olarak, nerede olmak seni daha çok mutlu eder?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Deprem!

Deprem!

Senin aşk hayatın son derece sarsıntılı geçiyor! Sorun ne bilemiyoruz, ama orta yolu bulmak konusunda partnerinle pek başarılı değilsiniz anlaşılan. Bu yüzden de bir ayrıl bir barış gidiyor işte bir şekilde. Ama açıkça söyleyelim, böyle gitmez. Eğer birbirinizi seviyorsanız bu sarsıntılı hallere bir son vermeniz gerek. Bizden söylemesi!

Sel!

Sel!

Sanıyoruz ki bu felaketi aşkınızın büyüklüğü oluşturdu. Birbirinizi o kadar iyi biliyor ve o kadar iyi anlıyorsunuz ki 'sular seller gibi' deyimi sizin için olabilir. Ama tabii bazen bu aşkın da yıkıcı sonuçları olabiliyor. Mesela, çok iyi bilemiyoruz ama, bazen kıskançlık gibi sebeplerle birbirinizi kırabiliyorsunuz. Sonunda her şey duruluyor ama, bu durum ilişkiniz açısından yıpratıcı olabilir.

Fırtına!

Fırtına!

Aşk hayatın son derece fırtınalı geçiyor! Tam aradığın aşkı bulduğuna inanıyorsun, her şey yerle bir oluyor bir anda. Böyle olunca da doğru kişiyi bulacağına olan inancın yok oluyor. Hemen umutsuzluğa kapılıp kapını aşka kapatmamalısın. Sonunda her şey çok güzel olacak.

Gökkuşağı!

Gökkuşağı!

Sen herkesin sahip olmak istediği o aşka sahipsin! Aşk hayatın da mükemmel görünüyor diyebiliriz. Öyle değilse bile, önce bazı aksilikler olabilir ilişkinle ilgili. Ama sonunda güneş doğacak ve herkesin hayranlıkla baktığı bir aşk çıkacak ortaya! Bu yüzden şu an sahip değilsen bile sabretmelisin.

Kuzey ışıkları!

Kuzey ışıkları!

Büyüleyici bir aşk hayatına sahipsin diyebiliriz! Kim hayatında böyle bir aşka sahip olmak istemez ki? Ama sen de bu aşk için çok emek verdin, karşılıklı olarak uzun bir yoldan geçtiniz. Sonunda mutlu olmak partnerinin de senin de hakkınızdı elbette! Bu yüzden birbirinizin ve aşkınızın kıymetini bilin. Bizden küçük bir öneri :)

Tsunami!

Tsunami!

Senin aşk hayatın tsunamiye benziyor. Ne yazık ki şu sıralar çok da umut vadeden bir ilişkiye sahip değilsin. Aldığın kararlar çoğunlukla yıkıcı oluyor. Bu yüzden kimi zaman karşındaki insana karşı da kırıcı olabiliyorsun. Bu sebeple eğer bir ilişkin varsa da, bu şekilde devam ederse sonunu pek iyi göremiyoruz maalesef. Yine de hayırlısı diyelim.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
234
132
78
61
26
22
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz

Gökkuşağı 🌈

Nurcan Güneri

Gökkuşağı!Sen herkesin sahip olmak istediği o aşka sahipsin! Aşk hayatın da mükemmel görünüyor diyebiliriz. Öyle değilse bile, önce bazı aksilikler olabilir ... Devamını Gör

yelda coruh

Gökkuşağı! :) Renkler bile intihar etti benim aşk beceriksizliğimden hahahah ne diyon hacı sen ya : D Sen herkesin sahip olmak istediği o aşka sahipsin! A... Devamını Gör