Görüş Bildir
Haberler
Aşk Falına Göre 27 Mart - 2 Nisan Haftası Seni Neler Bekliyor?

Aşk Falına Göre 27 Mart - 2 Nisan Haftası Seni Neler Bekliyor?

Aşk hayatın hakkındaki soruları cevaplandırmak mı istiyorsun? Hatta sana yol göstermek için bir işarete ihtiyacın olduğunu mu düşünüyorsun? O zaman doğru adrese geldin!

Gün içerisinde karşılaştığın belirsizlikleri sonlandırmak, yanıtsız kalan soruları ortadan kaldırmak, seni bekleyen olasılıkları öğrenmek ve bir nebze de olsa merakını giderebilmek için sana yakın gelen kalbi seçmeni istiyoruz.

Hadi fırla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kalbinin sesini dinleme vakti... Seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

💖👇

Merhabaalaar! Nasılsın, hayat nasıl gidiyor? Yorgun gördüm seni. Seni tüketen, enerjini sömüren birileri var etrafında sanırım. Bu kişi için geçmişten gelen bir yüz ya da kabuk bağlayamamış bir yara diyebilirim. Yeniden hayatına girmek için çabalayıp duruyor. İstemediğini açıkça görebiliyorum. Yine de bazı tereddütlerin var. Yani duygularına söz geçiremiyorsun. Geçmişte yaşanan güzel anılar ve masum duyguların seni yumuşatmış. Gereken tepkiyi gösteremiyorsun ve kapıyı aralık bırakmaya niyetlisin. Yeniden dilin mi yansın? Bu kez farklı olacağını düşündüren nedir? Sert bir şekilde çıkıştığımın farkındayım ama bunları söylemem gerekiyordu. Kendine bu eziyeti çektirmeni izleyemem. İpleri eline almalı ve seni manipüle etmesine izin vermemelisin. Öpüyorum seni kocamaan!

💖👇

Merhabaalaaar! Nasılsın, hayat nasıl gidiyor? Yüzünde bir aydınlanma, ışık var sanki. Huzuru bulmaya yaklaşmışsın diyebilirim. Aradığın netlik ve güven kapını çalacak gibi görünüyor. Seçeneklerini görmeye başlamışsın ve hayattan ne istediğini çözmüşsün. Bazı boşluklar söz konusu olsa da kararın kesin duruyor. Zamanla daha iyi bir yere geleceğini de söyleyebilirim. Şu anda olduğu gibi kendine güvenmeyi bırakma, yeter. Hayattan ve ilişkilerinden istediğini alacaksın, mutlu olacağın bir evreye gireceksin. Huzurunu bozmak isteyen, yaşadığın sükuneti elinden almak için uğraşan insanlar olacaktır, görmezden gelmeye çalış. İstediklerini verme, tamam mı? Kimse senden ve senin rahatından önemli değil. Öpüyorum seni kocamaaan!

💖👇

Selamlaaar! Nasılsın bakalım, hayat nasıl gidiyor? Canın sıkkın gibi... Moralini bozan bazı olaylar yaşanmış. Bu durumun önünü nasıl alabileceğini bilmiyorsun, aklına bir çıkış yolu gelmiyor. Bir sonraki adımını emin olmadan atmak istemiyorsun ama bekledikçe de kendini kötü hissediyorsun. Kıskançlıklar, saygısızlık, hakaretler havada uçuşuyor. Bu durumdan oldukça rahatsız olduğunun da farkındayım fakat sağlıklı düşünemediğin bir anda harekete geçmek kötü bir fikir olabilir. Hislerinden ve düşüncelerinden emin olduktan sonra gerekeni yapmalısın. Yakın çevrene, güvendiğin kişilere de danışabilirsin. Sana yardım edebilecek insanlar tanıdığına eminim. Canını sıkma, olur mu? Öpüyorum seni kocamaaann!

💖👇

Selamlaaar! Hayat nasıl gidiyor? Pek bi' neşeli gördüm seni. Midende kelebekler uçuşmaya başlamış diyebilirim. Seni heyacanlandıran birileri var hayatında. Taze ve ferahlatıcı bir aşk kokusu alıyorum. Randevulaşmalar, flörtleşmeler, minik minik hediyeler ve sürprizler söz konusu. Yeniden doğmuş gibi hissettiğini de söyleyebilirim. Özlemişim böyle havaları... Sana da iyi gelmiş. Keyfin, neşen yerinde görünüyor. Yine de kendini kaptırıp üzülmeni istemem. Temkinli yaklaşmalı ve işleri ağırdan almalısın. Karşındaki kişiyi tanıdığını düşünüyor olabilirsin. Hatta sana değer verdiğine de eminsin. Fakat kimseye gözün kapalı güvenmemen gerektiğini hatırlatmak isterim. Söylediklerimi unutma, olur mu? Öpüyorum seni kocamaan!

💖👇

Selamlaaar! Hayat nasıl gidiyor? İşler sakin ve tıkırında gidiyor diyebilirim. Aşk konusunda da bazı kargaşaları arkanda bırakmışsın. Öğrenmen gereken gerçekler açıklığa kavuşmuş ve merakını giderebilmişsin. Kafandaki soru işaretlerinde ciddi bir azalma söz konusu. Bu nedenle de önüne bakmaya hazır olduğunu düşünüyor olabilirsin. Yine de biraz daha beklemen ve kendine vakit ayırman mantıklı olabilir. Yeni bir ilişkiye ya da yeni bir insana hazır olduğunu düşünmüyorum. Eski ilişkilerini de gözden geçirmeni istemiyorum tabi. Geçmişi geçmişte bırakmalı ve geleceğe bu kadar odaklanmamlısın. Biraz da olsa anı yaşamaya çalışmalısın. Her zaman yanında biri olacak değil ya! Kendi ayaklarının üzerinde, yalnız başına hareket etmeyi öğrenmelisin. Öpüyorum seni kocamaaan!

💖👇

Merhabaalaar! Nasılsın, nasıl gidiyor hayat? Gereğinden fazla mutlu gördüm sanki seni. İlişkinin gidişatı ve partnerinin ilgisi seni havalara uçuruyor.  Aranızdaki bağın güçlendiğini ve ilişkinizin seviye atladığını rahatlıkla söyleyebilirim. Bu durum da seni olumlu anlamda etkiliyor. Hayatının diğer alanlarında da etkisini görmeye başlayacaksın. İşlerin tıkırında, aşk hayatın yolunda olduğu bir dönemdesin. Her şeyi romantikleştirmeye, hayatı sevmeye başlamışsın. Bu durumda sana söyleyecek pek bir şeyim olmasa da hatırlatmam gereken bazı şeyler var. Fazla yükseklerde uçmamalı ve çakılma ihtimaline karşı hazırlıklı olmalısın. Aniden gerçekleşebilecek olan olumsuz olaylar, seni gafil avlayabilir. Bu uyarımı dikkate al, olur mu? Öpüyorum seni kocamaaan!

💖👇

Selaamlaaar! Nasılsın, iyi misin? Bazı sıkıntıların var gibi görünüyor. Hiç beklemediğin biri kendini hatırlatmaya çalışıyor sanırım. Hayatını yoluna koymuşken, hislerinden emin olduğunu düşünmeye başlamışken böyle bir gelişme kaçınılmazdı zaten. Tadını kaçırmak için özellikle yapılan bir şey olduğunu söylemiyorum ama bu işler böyle yürüyor. Ne kadar mutlu ve huzurlu olduğunu hissetmiş olacak ki hayatına yeniden girmek için çabalıyor. İçerisinde rahat olduğun bu kozayı bulmuş ve hedef haline getirmiş. Yeniden keyfini kaçırmak istiyor. Sakın tatlı diline, gülen yüzüne kanma, olur mu? Kendi kendine yetebildiğini, bu tür insanlara ihtiyacın olmadığını aklından çıkarma. Öpüyorum seni kocamaan!

💖👇

Merhabalaaar! Nasılsın bakalım? Hafif bir gerginlik seziyorum. Uzun zaman sonra seni heyecanlandıran bir şey olmuş. Yeni bir ortama adım atmak üzeresin. Partnerinin ailesiyle tanışabilir ya da arkadaşlarının arasına girebilirsin. İlişkinizin ciddileşmesiyle beraber yeni bir adım atacaksınız gibi görünüyor. Bu evre seni heyecanlandırsa da üstesinden geleceksin. Seni sevmeyen ya da sinirlerini bozan insanlar olmayacak diyemem ama direncini kıramayacaklarını söyleyebilirim. Sandığından da güçlü birisin. Bunu aklından çıkarma, olur mu? Kimsenin seni ezmesine izin verme ve partnerinden destek beklediğini de söyle. Anlaması için işaretler vererek bir yere varamazsın. Açık ve net bir şekilde düşüncelerini, hislerini paylaşmalısın. Öpüyorum seni kocamaan!

💖👇

Merhabalaaar! Nasılsın bakalım? Hayat nasıl gidiyor? Birazcık da olsa bir şeyler sezdim gibi. İlişkinizdeki sorunlar, tartışmalar, anlaşmazlıklar git gide büyümeye başlamış. Artık önünü alamayacağınız bir duruma gelmişler. Savaşacak gücün, karşı koyacak enerjin de kalmamış. Kendini ifade etmek için dahi çabalamıyorsun artık. Belki de ilişkinizin ihtiyacı olan şey buydu? Düşünsene, araya giren sessizlikte düşüncelerinizi toparlayabilir ve hatalarınızı daha net bir şekilde görmeye başlayabilirsiniz. Beklediğin özür, yakın bir zamanda kapını çalabilir. Bu süre zarfında da yapacağın konuşmanın üzerinde durman mantıklı olabilir. Pişmanlıklarınızı, ihtiyaçlarınızı, hislerinizi açıklamak için doğru kelimeleri avlayabilirsin. Öpüyorum seni kocamaan! Canını sıkma, tamam mı?

💖👇

Selaamlaaarr! Nasıl gidiyor hayat? Tam gaz devam ediyorsun diyebilirim. Yani, ben buradan öyle görüyorum. Ani ve hızlı kararlar alışkanlık halini almış gibi. Spontane görüşmeler, plansız buluşmalar almış başını gidiyor. Korkacak ve endişelenecek bir şeyin kalmamış gibi görünüyor. Canın ne istiyorsa onu yapmaya başlamışsın. Takdir ediyorum seni. Keşke herkes birazcık sana benzese... Başının çaresine öyle güzel bakıyorsun ki! Hayır, dalga geçmiyorum. Çok ciddiyim, inan bana. Sadece birkaç şey söylemek istiyorum. Bu kadar hızlı uçmaya başlarsan, o kadar ani bir çakılma yaşayabilirsin. Bir tık daha sakinleşmek ve kendine zaman ayırmak isteyebilirsin. İlerleyen günlerde pişman olacağın bir döngüye girmemen için söylüyorum bunları. Kızma bana, tamam mı? Öpüyorum seni kocaamaann!

💖👇

Selamlaaar! Nasılsın bakalım? İyi misin birtanem? Seni biraz durgun gördüm. Yalnız kalmaya ihtiyacın var gibi geldi. Partnerinin ve çevrendeki insanların beklentilerinden bunalmışsın diyebilirim. Kendi isteklerine odaklanmak ve hayattan beklentilerini çözümlemek sana yardımcı olabilir. Ne istediğini anlamadan harekete geçmemelisin. Evet, seni düşündükleri için parlıyor olabilirler fakat seni, senden iyi tanımıyorlar. Hayatının kontrolünü başkasına verme, ipleri elinde tutmaya gayret et. Sınırlarını çiğnemelerine de izin verme ve özel alanını korumaya çalış. Aksi takdirde aranızdaki sevgi bağı yıpranmaya başlayacak ve zehirli bir ilişkinin içerisinde bulacaksın kendini. Söylediklerimi unutma, olur mu? Öpüyorum seni kocamaan!

💖👇

Selaaamlaaar! Nasılsın bakalım? İyi olmakla kötü hissetmek arasında bir yerlerdesin. Olmayacağını bildiğin işlerin peşinden koşturuyorsun. Umutsuzluğa kapılmak istemiyorsun ve gerçekleşmesini de canı gönülden diliyorsun. Evet, kafanın içerisinde oynattığın senaryolardan bahsediyorum. Binbir türlü olasılığı zihninin içerisinde döndürüp duruyorsun ve işine gelenleri aralarından ayıklıyorsun. Umut, senin gözünü kör etmiş durumda. Aranızdaki bağın gerçekliğine inandığını görebiliyorum fakat üzerinden geçen zamanı ve yaşananları da hesaba katmanı istiyorum. Tamamen pozitif yaklaşarak bir şeyleri yoluna koyamazsın. En kötü senaryoyu da dikkate almalı ve ona göre hareket etmelisin. Bu, harekete geçmeni sağlayacak motivasyon olacaktır. Yerinde sayarak bir yerlere varamazsın, değil mi? Dikkatli ol, öpüyorum seni kocamaan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
24
22
9
7
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın