Görüş Bildir
Haberler
Aşk Falına Göre 20-26 Mart Haftası Seni Neler Bekliyor?

Aşk Falına Göre 20-26 Mart Haftası Seni Neler Bekliyor?

Aşk hayatın hakkındaki soruları cevaplandırmak mı istiyorsun? Hatta sana yol göstermek için bir işarete ihtiyacın olduğunu mu düşünüyorsun? O zaman doğru adrese geldin!

Gün içerisinde karşılaştığın belirsizlikleri sonlandırmak, yanıtsız kalan soruları ortadan kaldırmak, seni bekleyen olasılıkları öğrenmek ve bir nebze de olsa merakını giderebilmek için sana yakın gelen kalbi seçmeni istiyoruz.

Hadi fırla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kalbinin sesini dinleme vakti... Seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

💖👇

Merhabaalaar! Hayatında önemli gelişmeler söz konusu gibi görünüyor. Kariyerinin ve eğitim hayatının üzerine yoğunlaşmışsın. Büyük beklentiler ve radikal kararlar... Tüm dikkatini ve odağını bu tarafa yöneltmişsin diyebilirim. Hayatında dikkatini dağıtacak hiç kimseyi istemediğini düşünüyorum. Yine de yüreğine söz geçiremiyorsun. Olursa tadından yenmez dediğin biri var. Aklından çıkaramıyorsun ve ihtimaller üzerine kafa yoruyorsun. Yine de zamana bırakman ve dikkatli adımlar atman mantıklı olabilir. Çoğu ilişki, bu tür büyük değişimlerin altından kolay kolay kalkamaz. Tıkırdamalar, çatırdamalar yaşanabilir. Her şeyi yoluna koyduktan ve önceliklerini belirleyebildikten sonra bir ilişkiye başlaman en doğrusu olacaktır. İçerisinde bulunduğun belirsizlik ve kaosa bir başkasını çekmen hoş olmaz. Seni üzmek ya da kırmak için söylemiyorum. Senin için en iyisini diliyorum ve kocaman öpüyorummm!

💖👇

Merhabaalaaar! 'Ben ne zaman aşkı bulacağım?!' haykırışlarını duyar gibiyim. Derdin bitmiyor ki! Aşka sıra gelmesine biraz daha var diyebilirim. Önce hayatındaki olumsuzlukları yoluna koymaya odaklanmalı ve önündeki engelleri savuşturmalısın. Zihnin rahatladıktan ve ajandanı boşalttıktan sonra sahalara geri dönebilirsin. Flört etmek, randevulaşmak, iletişim kurabilmek... Bunların her biri ilgi ve alaka isteyen durumlar. Zaman ayırabilmeli ve enerji harcamaya müsait olmalısın. Aksi takdirde ne kadar denersen dene, nafile... Sürekli olarak bir olumsuzluk, engel çıkacak karşına. Ayrıca, gerçekten ne istediğini de çözmelisin. Körlemesine, risk alarak adım atmamalısın. Tüm bu ıvır zıvırları hallettikten sonra da aşk seni bulacaktır! Karamsarlığa kapılmadan, emin adımlarla ilerle, Aşko. Öpüyorum seni koocaman!

💖👇

Selamlaaar! Sürekli olarak aklında dönüp duran bir soru var diyebilirim. 'İlk adımı atacak mı artık?' ya da 'Bu mesaj ne zaman gelecek kardeşim!' gibi serzenişler duyuyorum... Bu soruların yanıtı, senin davranışlarına göre değişkenlik gösterecektir. Sana gelmesini istediğin bu kişinin, cesaretini kıracak ya da önünü kesecek bir hamle yapmamaya özen göstermelisin. Sana gelirken tüm cesaretini toplamış olacak ve ağzından çıkan iki kelimeye muhtaç hissedecek. Abartmıyorum ya! Kendini onun yerine koy. Karşında senin gibi biri var. Ne yaparsın? Söyleyeyim hemen, hiçbir şey yapamazsın! Davranışların ve duruşun büyük önem taşıyor. Kalitenden ödün verme ama karşındaki kişiye de şımart. Kendini iyi hissetsin, ilişkinize dair olan umutları beslensin. Öpüyorum seni kocaaaman!

💖👇

Selamlaaar! Hayat nasıl gidiyor? Umarım iyisindir. İyi olamamak için birçok sebebin olduğunu biliyorum. Özellikle de ilişkinin gidişatı seni endişelendiriyor. Zehirli sarmaşıklarla sarmalanmış gibi hissediyorsun diyebilirim. Kurtulmak için attığın her adım, söylediğin her kelime seni daha da kötü etkiliyor. Elinden geleni yapmaya çalıştığını görüyorum fakat kurtarılacak bir ilişki kalmamışsa boşuna çabalamak yıpratıcı olabilir. Hak ettiğin değeri gördüğün, sevildiğini hissettiğin bir yerde olmalısın. Kendinden nefret ettirecek türde bir ilişkiye bağımlı kalmamalısın. Kendi yolunu çizebilecek güce kavuşmanı diliyorum. Bu toksik havadan bunaldığını ve derin bir nefes almak için uzaklaşman gerektiğini de görüyorum. Umarım söylediklerim bir işine yarar. Öpüyorum seni kocaman!

💖👇

Selamlaaar! Nasılsın birtanem? Biraz düşünceli gördüm seni. Aklını karıştıran birileri var etrafında sanırım. Hislerinden emin olamıyorsun ya da kendi kendine kuruntu yaptığını düşünüyorsun. Uzun zamandır arkadaş olarak bildiğin, başka türlüsüne ihtimal vermediğin biriyle ilgili şüphelerin olabilir. Aranızdaki elektriği daha fazla görmezden gelemiyor olabilirsin. Bir tarafın aranızdakilerin ilişkiye evrilmesini dilerken, diğer yanın bu riski almaya değmeyeceğini düşünüyor. Arkadaşlığınızdan ve yaşantınızdan memnun olduğunu görebiliyorum. Yine de aklındakilere söz geçiremiyorsun. Ortada düşündüğün gibi bir durum varsa ne yapacağından emin olmalı ve bu kişiyi karşına alıp konuşmalısın. Ne istediğini bilmeden, kendinden emin olmadan arkadaşlığınızı riske atmamalısın. Öpüyorum seni kocaamaaan!

💖👇

Merhabaalaar! Hayat nasıl gidiyor? Suratından az çok okunuyor ama benden başkası kolay kolay anlayamaz. Temkinli yaklaşmaya ve şüpheciliğini elden bırakmamaya çabalıyorsun. Senin için zor değil tabi. Sürekli olarak her şeyi sorgulamaya programlanmışsın ama karşındaki insan bu tarafına pek hakim değil gibi. Aklındakileri, şüphelerini ve merak ettiklerini açık bir şekilde sormalısın. Başka yöntemlerle de bu cevaplara ulaşabilirsin fakat yorucu ve yıpratıcı bir süreç olacaktır. Aranızdaki güven bağını inceletebilir. İkinizi de gereksiz testlerle, sınavlarla uğraştırma. Net ve anlaşılır ol ki durumun ciddiyetini kavrayabilsin. Seni kazanmak istiyorsa, bırak elinden ne geliyorsa yapsın. Sen çabalama, biraz senin için çabalasınlar. Söylediklerimi unutma, tamam mı? Öpüyorum seni kocamaann!

💖👇

Selaamlaaar! Nasılsın, hayat nasıl gidiyor? Bir tık gergin gördüm seni. Kıskançlıklar ve kısıtlamalar gündemine oturmuş gibi diyebilirim. Özgürlüğünü, hayatının kontrolünü elinden bırakmak istemiyorsun. Aynı zamanda, istediğin de olsun istiyorsun. Sen muaf tutulduğun sürece kısıtlanma konusu mantıklı geliyor, değil mi? Ancak karşındaki insandan bu tür fedakarlıklarda bulunmasını isterken senin de bazı adımlar atman gerekebilir. Her şeyin karşılıklı olduğunu hatırlatmak isterim. Bencilce yaklaştığını ima etmiyorum ama empati yapmak mantıklı olabilir. Kıskanmak ya da endişelenmek sadece sana özel bir duygu değil. Partnerine kulak ver ve derdi neymiş bir öğren. Ondan sonra seçenekleri değerlendirebilirsiniz. İlişki dediğimiz şey stratejiye dayalı yürümez. Aklından çıkarma, olur mu? Öpüyorum seni kocamaaan!

💖👇

Merhabalaaar! Aramızda mısın? Yoksa yine zaman yolculuğuna mı çıktın... Geçmişte yaşamaktan vazgeçip geleceğe odaklanmanın vakti geldi artık. Güzel zamanların oldu, sevdin ve sevildin ama hepsi geride kaldı. Arkana dönüp bakmak seni yaşayabileceğin güzel deneyimlerden geri tutuyor. Yaşananları ve anılarını aşman lazım. Bu yaptığın, sadece kendine eziyet etmek diyebilirim. Zamanı geri alamazsın ve yaşananları değiştiremezsin. Olacağı yokmuş diyelim artık. Güzel günlere ve gelecek ilişkilere odaklanalım, olur mu? Senin iyiliğin için söylüyorum, beni yanlış anlamanı istemem. Önünde çok güzel ve uzun günler var ama gözün hep arkada kalıyor. Böyle hayat mı geçer yahu? Haksız olmadığımı da biliyorsun. Kendine hak ettiğin değeri vermeye başlasan iyi edersin. Yoksa kızmaya başlayacağım. Öpüyorum seni kocaman!

💖👇

Merhabalaaar! Hayat nasıl gidiyor? Umarım iyisindir, canımın içi. Kendini iyi hissetsen de aklın karışık gibi görünüyor. Yoksa burada ne işin var, değil mi? Etrafında olan biten olaylara tam olarak dikkatini veremiyorsun gibi duruyor. Aşkından ölen iki kişi söz konusu. İkisine de değer verdiğini görebiliyorum. Yine de bir seçim yapmaktan kaçıyorsun. En hızlı şekilde tercih yapman gerektiğini söylemiyorum fakat bir noktadan sonra tüm yükün üzerine kalacağını biliyorsundur. Zor durumda kalmamak ve kendini suçlu hissetmemek için biraz kendi başına kalmalısın. Düşüncelerini toparlayıp kendine bir yol çizmelisin. Yanlış bir rota çizmeni istemem. İşte, tam da bu neden ötürü birazcık kendi halinde kalmalısın. İlerleyen günlerde yapacağın seçim kolaylaşacaktır. Önünü daha rahat bir şekilde görebileceksin. Öpüyorum seni kocamaann!

💖👇

Selaamlaaarr! Nasılsın birtanem? Hayat nasıl gidiyor? Umarım iyisindir. Çünkü seçimlerin ve tercihlerin konusunda dikkatli olman gereken bir dönemdesin. Aklının başında olması ve dikkatini tamamen verebilmen gerekiyor. Dönüm noktası gibi bir an yaşayacaksın diyebilirim. Üzerine iyice düşünmeden, ölçüp biçmeden harekete geçmeni tavsiye etmem. Kalbinin sesini dinleyip duygularınla hareket edebilirsin. Veyahut geleceğin için hangisi mantıklı görünüyorsa o yola sapabilirsin. Ne yapman gerektiğini ya da gelecekte seni neler beklediğini söylemeyeceğim. Yalnızca tüm odağını verebilmenin ve aklının başında olması gerektiğinin altını çizeceğim. Heyecanlı ve gergin günler seni bekliyor. Unutma, bu seçimi kendin yapmalısın. Çevrendeki insanların söylediklerine kulak asma, olur mu? Öpüyorum seni kocamaaan!

💖👇

Selamlaaar! Nasılsın bakalım? Hafif buruk gördüm seni. Gözlerindeki yorgunluk buradan bile görünüyor. Enerjin tükenmiş ve çabalayacak halin kalmamış. Neden uğraşıyorsun ki? Aklına geçerli bir neden geliyor mu? Gelmiyorsa kaç, uzaklaş oradan. Kendini heba etmene değmeyecek bir ilişki için daha fazla enerji harcama. Denizde balık çok diyebilirim. Tek bir insana bel bağlaman ve seni sömürmesine izin vermen, kendine yaptığın en büyük haksızlık olacaktır. Aklın başına geldiğinde yaşadıklarından pişman olacağını da söyleyebilirim. Bırak ve çekil aradan. Kendini kurtarmaya bak. Çok daha sağlıklı bir ilişkiyi hak ediyorsun. Hatta dünyadaki en güzel şeyleri sen hak ediyorsun. Geçici hisler yüzünden kendine yaşadıklarını reva görme. Biliyorum, söylemesi kolay. Ama bilmediğim bir konu olsa bu kadar net konuşmam, değil mi? Öpüyorum seni kocamaann! Söylediklerimi unutma.

💖👇

Selaaamlaaar! Nasılsın, bal peteğim? Keyfin yerinde gibi gördüm seni. Yüzünde gülücükler, gözlerinde bir parıltı söz konusu. Mutlu olduğun her halinden belli. Hediyeler, iltifatlar ve sürprizler havada uçuşuyor diyebilir miyiz? Bence diyebiliriz. Henüz ortada böyle bir durum yoksa dahi olacak, bana güven. Şımartılacağın bir dönemdesin diyebilirim. Değerinin farkına varılacak ve el üstünde tutulacaksın. Canım cicim ayları daha bitmemiş ya da yeniden başlıyor. Güzel ve aşk dolu günler seni bekliyor. Sen de aynı şekilde ilerlemelisin. Partnerinin, senin için ne kadar önemli olduğunu bilmesini sağlamalısın. Ona olan sevgini gösterebilmek için bir yol bulmalısın. Böylelikle huzuru yakalayacağınız, neşeninizi koruyacağınız bir pozisyona gelebilirsiniz. Söylediklerimi dinlersen daha sağlıklı ve uzun vadeli bir beraberliğiniz olacağını söyleyebilirim. Öpüyorum seni kocamannn!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
47
20
9
9
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Merhabaalaaar! 'Ben ne zaman aşkı bulacağım?!' haykırışlarını duyar gibiyim. Derdin bitmiyor ki! Aşka sıra gelmesine biraz daha var diyebilirim. Önce hayatın... Devamını Gör

pikasevde

Merhabalaaar! Hayat nasıl gidiyor? Umarım iyisindir, canımın içi. Kendini iyi hissetsen de aklın karışık gibi görünüyor. Yoksa burada ne işin var, değil mi? ... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Merhabalaaar! Aramızda mısın? Yoksa yine zaman yolculuğuna mı çıktın... Geçmişte yaşamaktan vazgeçip geleceğe odaklanmanın vakti geldi artık. Güzel zamanları... Devamını Gör