Görüş Bildir
Haberler
Artan Otomobil Fiyatlarından Sonra Tercihi Artan Motosiklet Kredisi Hakkında Bilmeniz Gereken 8 Şey

etiket Artan Otomobil Fiyatlarından Sonra Tercihi Artan Motosiklet Kredisi Hakkında Bilmeniz Gereken 8 Şey

Berk Boztaş
29.06.2023 - 14:10 Son Güncelleme: 07.12.2023 - 14:58

Motosiklet kredisi hakkında bilmen gereken her şey burada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Motosiklet kredisi nedir?

1. Motosiklet kredisi nedir?

Motosiklet Kredisi, 0 km ya da 2. el araç alımı için katılım bankaları tarafından bireylere sağlanan finansman desteği olarak biliniyor. Böylelikle motosiklet sahibi olmak isteyenler rahatlatıcı ödeme yöntemleriyle aracına sahip olabiliyor.

2. Hem sıfır hem de ikinci el fırsatı!

Kredinin hitap ettiği kesim, 0 km ve 2. el motosikletleri kapsıyor. Yani ister ilk defa motosiklet sahibi olun isterseniz ikinci ele yönelin, burada size uygun bir kredi var!

3. Avantajlı faiz oranları!

3. Avantajlı faiz oranları!

Hayalinizdeki motora sahip olmak için başvurabileceğiniz Motosiklet Kredisi, uygun faiz oranları ile dikkat çekiyor. Cebiniz rahat bir şekilde ödemenizi yaparken, diğer harcamalarınız konusunda da endişe etmenize gerek kalmıyor.

4. Geniş vade imkanları!

4. Geniş vade imkanları!

Ben bu kredi işine girdim ama bir çırpıda ödeyemem ki demenize gerek yok! 48 aya kadar uzayan vade imkanları ile ödemelerinizi aylara yayabilir, ekonominizi yönetebilirsiniz.

5. Ödeme planınızı kişiselleştirin!

5. Ödeme planınızı kişiselleştirin!

Motosiklet Kredisi ile ödemelerinizi ne zaman ve nasıl bir şekilde yapacağınızı siz belirleyin. İster hızlı bir şekilde tamamlayın, isterseniz hiç acele etmeden ödeme planınızı uzun bir sürece yayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Saniyeler içinde motosiklet sahibi olun!

6. Saniyeler içinde motosiklet sahibi olun!

Motosiklet sahibi olmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey gerekli belgeleri oluşturup doğruca bankanın yolunu tutmak. Söz konusu işlem o kadar hızlı ilerliyor ki kendinizi bir anda satın almak istediğiniz motosiklete bakarken bulabilirsiniz!

7. Cazip kredi olanakları!

7. Cazip kredi olanakları!

Motosiklet Kredisi, 400.000 TL'ye kadar olan motosikletlerde maksimum %70'e varan kredi imkanı sağlayabiliyor. Bununla birlikte 400.000 bin ila 800.000 TL arasında olan motosikletlerde de %50'ye kadar kredi verilebiliyor.

8. Kasko sigortası zorunluluğu yok!

8. Kasko sigortası zorunluluğu yok!

Motosiklet Kredisi almak istiyorsanız araç ile ilgili potansiyel bir sorun oluşturabilecek zararları güvence altına alan bir sigorta sözleşmesi olan kasko sigortasına ihtiyacınız yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın