Görüş Bildir
Haberler
Arsenal 2-1 Leicester City

Arsenal 2-1 Leicester City

Enver K.
14.02.2016 - 16:10

İngiltere Premier Lig'de haftanın sonucu merakla beklenen karşılaşmasında Arsenal ile Leicester City karşılaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emirates Stadı'nda oynanan karşılaşmada Arsenal son dakikada Danny Welbeck'in golüyle 2-1 kazandı.

Zorlu deplasmanda golcü oyuncusu Jamie Vardy'nin 44'te penaltıdan fileleri havalandırmasıyla öne geçen lider Leicester soyunma odasına üstünlükle gitti. 54. dakikada Danny Simpson'ın kırmızı kart görmesi sonucunda geriye düşen Claudio Ranieri'nin öğrencilerinin 3 puan umutlarını 70'de Theo Walcott kırdı. Son saniyede Mesut Özil'in asistinde vuruşunu yapan Welbeck ağları sarstı, Leicester'ı eli boş yollladı...

Mahrez, Vardy, Kante gibi yıldızlarıyla ligde son 7 maçını kaybetmeyen ve bu maç öncesinde çıktığı Manchester City ile Liverpool karşılaşmalarından 6 puan çıkaran Leicester, sezonun ilk devresinde 5-2 yenildiği Arsenal'den istediğini alamadı ve 53 puanda kaldı, En yakın takipçisi Arsenal ise 51 puana çıktı.

Bu sezon ilk maçına çıkan Welbeck ise 82. dakikada Emirates çimlerine bu sezon ilk kez basarken, golüyle taraftarlarına ve takımına kritik bir 3 puan hediye etti.

Ligin bir sonraki haftasında Arsenal deplasmanda M. United ile mücadele edecek. Leicester City sahasında Norwich City'i ağırlayacak.

Sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
11
6
5
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Therewasauser

Sevgilimin olmaması bile bu kadar üzmüyor lan -_- Leicester taraftarı değilim ama gahroldum lanet gele Arsenal.Mesut'u severdim tiksindim

ynsemrebagiban

Ulan o bücür Kante'ye de Şımaykıl'a da yazık oldu be.Ne güzel top oynamışlardı :(..