Görüş Bildir
Haberler
Armağan Çağlayan'ın Hülya Kuran'a Olay Tepkisi: "Kimse De Demiyor Ki Sanane"

Armağan Çağlayan'ın Hülya Kuran'a Olay Tepkisi: "Kimse De Demiyor Ki Sanane"

Şimdilerde YouTube üzerinde yaptığı 'ZorSor' programıyla gündeme gelen televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, sosyal medya üzerinden yayınladığı paylaşımla Esra Erol’da programının yorumcularından biri olan Hülya Kuran’ı eleştirdi. Çağlayan, sosyal medyada Kuran'a yönelik yaptığı paylaşımda 'Türk toplumunun ahlak bekçisi maşallah!' ifadelerini kullandı. Detayları haberimizde sizin için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Esra Erol’da programının yorumcularından biri olan Hülya Kuran’ın provakatif yorumları, Türkiye'nin tanınmış televizyon yapımcılarından ve yeni nesil yayıncılarından Armağan Çağlayan’ın tepkisini çekti.

Çağlayan, Hülya Kuran’ı eleştiren bir açıklamada bulunarak sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşım yaptı.

Kimse de Demiyor ki Sanane

Ünlü televizyon yapımcısı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'Esra Erol’daki Avukat Hülya Hanım da Türk toplumunun ahlak bekçisi maşallah! Herkese ahlak öğretiyor! Kimse de demiyor ki SANANE!'

Avukat Hülya Kuran Kimdir?

Avukat Hülya Kuran Kimdir?

Esra Erol programında ekran yüzü olarak tanınan Avukat Hülya Kuran 1972 yılında Çanakkale'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini memleketi Çanakkale'de tamamladı. 

Marmara Üniversitesi'nden 1996 yılından mezun olan Hülya Kuran aslen Çanakkaleli. Üniversiteden mezun olduğu yıl nikah masasına oturan Hülya Kuran kendisi gibi hukukçu olan Selami Kuran ile evli.

Kuran, programa konu olan olaylarla ilgili yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çekiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın