Görüş Bildir
Haberler
Arkana Bakma: 10 Haziran'da İkizler Burcunda Güneş Tutulması Yaşanıyor, Geçmiş Ardımızda Kalıyor!

Arkana Bakma: 10 Haziran'da İkizler Burcunda Güneş Tutulması Yaşanıyor, Geçmiş Ardımızda Kalıyor!

zeynepanlatsin
08.06.2021 - 13:02

10 Haziran’da İkizler burcunda kuzey ay düğümü etkili, geleceğe ışıkla açılan, yenileyen, yepyeni bir “biz” için hazırlıkları tamamlayan bir Güneş Tutulması var. Bu tutulmanın bizden en çok istediği ise farkındalık, ama önce geçmişi bırakarak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tutulma anının yöneticisi Merkür tutulma noktasına kavuşumda, ancak retro. Aklımız hala eskide, geçmiş fikirlerimizde, yönümüz ise gelecek. Bu yüzden bu tutulmanın ilk cümlesi: “arkana bakma.”

Tutulma anında Satürn de retro pozisyonda ve tutulmaya destekli bir açıda, “geleceğin için önce geçmişindeki yükleri temizle, kendini, hayatını affet, artık burada pürüz olmasın” diyor bize. “Geleceğe boş bir valizle çıkmak zorundasın.”

Bir yandan Uranüs Satürn’e tepkili. Artık eskiyi bırakmadan öteye bakmak zor. “Şayet direnirsen eski olanda, yeni olan yıldırım etkisiyle gelir, ortalığı toplamaya vakit bırakmaz” diyor.

Elbette kafalar karışacak biraz, tutulmanın yöneticisi retro Merkür, Neptün’den kare açı almakta, ya yanlışı seçersem, ya diğerinin dediği doğruysa derken eylemsizliğe kaçıyor. Çünkü an haritası ateşe muhtaç, yani isteğe, hevese, harekete geçmeye muhtaç. Mars Yengeç burcunda duygusal, hala aklı kırgınlıklarında ve çok öfkeli. Pluto ile karşıt açıda, sıkışmış hissediyor, çürümüş olanlarla mücadele edecek fiziki gücü yok, o yüzden de huzursuz, öfkesini zapt edemiyor. Hayat da zalim zaten, her şey bizi buluyor…

Bulmuyor aslında, biz buluyoruz. Aslında sezgilerimize güvensek yolu görebiliyoruz ama o ezberler…

Neyse ki artık ezbere yer yok, çünkü artık gizlenemez bir farkındalık var, akıl fazlasıyla devrede. Hiçbir şekilde kaçamıyoruz gördüklerimizden, bildiklerimizden. Artık doğru olanı bile bile adım atmamak bize yalnızca acı verir.

Şayet kendi sezgilerimizi ve aklımızı dinlemezsek, duyarlılığımız içimizde değil çevremizde olursa ortalığı karıştıracak çok fazla bilgi de gelir. Hangisi doğru hangisi yanlış derken de son çıkışı kaçırabiliriz.

Her gördüğümüze inanmak, her duyduğumuzu asıl sanmak bizi zora sokar. Bu kafa karışıklığında farkındalık için tüm ışıkları açılmış olan zihni dinlemek ve gerçek sezgileri duymak gerek, kendimizi kandırmadan tabi.

Şimdi artık geçmişin konforlu sandığımız çürük yapılarını terk etme zamanı, aklı, mantığı ve sezgileri pusula yapıp, hareket için mesaj, dürtü beklemeden yapılması gerekeni yapma zamanı.

Bu valizi Ay Tutulması ile açtın, ne var ne yok ortaya saçıldı, hissettin, gördün, bırakman gerekenleri de fark ettin. Şimdi artık seç.

Çünkü haritanın yükseleni Terazi, seçimlerin artık seni sen yapacak. Yöneticisi Venüs Yengeç burcunda, Balık burcundaki Jüpiter’den uzak ara destekli, sana asıl keyif vereni seç, zoraki katlandıklarını, başkalarını mutlu etmek için kendini doyurmadığın anları gör ve artık yapma. 

Aklını dinle, sezgilerine güven. Ve artık, arkana bakma.

Güneş Tutulmasının sana özel etkilerini öğrenmek için, yükselen burcunu okumayı unutma!

İçeriğin Devamı Aşağıda

İkizler Burcunda Güneş Tutulması mini öyküsü @zeynepanlatsin hesabında! Gökyüzünde bizi bekleyen tüm özel günler için takipte kal!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
4
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın