Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşlarınızla Deneyim Edebileceğiniz 2022'de Çıkış Yapmış En İyi Co-op Yapımlar

Arkadaşlarınızla Deneyim Edebileceğiniz 2022'de Çıkış Yapmış En İyi Co-op Yapımlar

Oyunları tek başınıza oynamak zevkli olsa da yanınıza sevdiğiniz birini almak bu deneyimi çok daha özel kılabiliyor. Arkadaşınızla sırt sırta verip mücadele ettiğiniz ve zorluklara karşı beraber durduğunuz oyunlar, bittikten sonra bile zihninizde uzun süreler boyunca kalıp sizi gülümsetebiliyor. Bugünkü listemizde arkadaşınızla beraber oynayabileceğiniz birbirinden iyi co-op deneyimlere bakacağız.

Kaynak: https://gamerant.com/best-co-op-games...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kirby and the Forgotten Land

1. Kirby and the Forgotten Land

Nintendo Switch için özel olarak çıkış yapmış olan Kirby and the Forgotten Land, bugüne kadar yapılmış en başarılı Kirby oyunu oldu. Kirby ile ilk defa üç boyutlu bir şekilde dünyayı deneyim ettiğimiz Kirby and the Forgotten Land, ister tek kişi olarak isterseniz de arkadaşınızla iki kişilik bir şekilde deneyim edebilirsiniz.

2. Nobody Saves the World

2. Nobody Saves the World

Daha önce Guacamelee ile co-op konusunda oyunculara oldukça başarılı bir deneyim sunan Drinkbox Studios, bu defa da Nobody Saves the World ile oyunculara adeta 'biz bu co-op işinden anlıyoruz' diyor. Oldukça eğlenceli ve zevkli bir oynanış sistemine sahip olan Nobody Saves the World'ü arkadaşlarınızla beraber oynayabilir, dünyayı onlarla beraber kurtarabilirsiniz.

3. Elden Ring

3. Elden Ring

2022'nin en başarılı oyunlarından birisi hiç kuşkusuz ki Elden Ring'ti. Bildiğimiz ve alıştığımız Souls deneyimini başka boyutlara çıkaran ve gerek detay seviyesi gerekse de büyüklüğü ile başımızı döndüren bu yapımı, arkadaşlarınızla co-op olarak deneyim etmek de mümkün. Arkadaşlarınızla boss'lara karşı beraber mücadele verebilir, birlikte heyecanlı ve zorlu dakikalar geçirebilirsiniz.

4. Pokemon Scarlet and Violet

4. Pokemon Scarlet and Violet

Pokemon dünyanın en bilinen ve sevilen markalarından birisi. Her nesilde çıkış yapan Pokemon oyunları da milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor. Serinin ilk açık dünyası olan Scarlet and Violet, ayrıca co-op oynanışı destekleyen ilk ana Pokemon oyunu olma özelliğini de taşıyor. 4 kişiye kadar beraber oynanabilen oyun bu konuda oyuncuya bolca seçenek veriyor. Pek çok açıdan Scarlet and Violet, co-op bir deneyim arıyorsanız göz atmanız gereken bir oyun.

5. Splatoon 3

5. Splatoon 3

Splatoon 3, Scarlet and Violet gibi Nintendo Switch için geliştirilmiş başka bir yapım. Üçüncü şahıs nişancı kamerasından oynanan Splatoon 3, oynanış tarafında oyuncuya pek çok seçenek sunuyor. Oyunda ister ana hikayeden ilerleyebilir, ister çevrimiçi modu deneyim edebilir isterseniz de arkadaşlarınızla takım olup Salmon Run oyun modunun tadını çıkarabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Grounded

6. Grounded

Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen Grounded, uzunca bir erken erişim sürecinin ardından sonunda tam sürüm olarak çıkış yaptı. Küçülüp evinizin arka bahçesine düştüğünüz ve mahsur kaldığınız bu yerden kurtulmaya çalıştığınız Grounded, arkadaşlarınızla deneyim ettiğiniz takdirde çok daha eğlenceli ve keyifli bir hale geliyor.

7. Escape Academy

7. Escape Academy

iam8bit ve Skybound Games tarafından geliştirilen Escape Academy bulmaca türünde bir macera oyunu. Dilerseniz tek başınıza da oynayabileceğiniz Escape Academy'nin asıl büyüsü, arkadaşlarınızla oynadığınızda çıkıyor. Bulmacaları beraber kafa kafaya vererek çözebilir, bu kaçış macerasını unutulmaz bir deneyim haline getirebilirsiniz.

8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Konu co-op'lar olunca beat'em up'ların ne kadar büyük yer tuttuğunu herkes bilir. Bu co-op listesine de bir beat'em up koymasaydık bu türe haksızlık etmiş olurduk. Eski nesil yapımlara bir sevgi mektubu ve saygı duruşu niteliğindeki yapısıyla Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, arkadaşlarınızla oynayıp çılgınca düşman pataklayabileceğiniz ve eğer eski bir oyuncuysanız nostaljiyi en derinlere kadar hissedebileceğiniz harika bir yapım.

9. The Quarry

9. The Quarry

Supermassive Games'in Dark Pictures serisinin bir parçası olan The Quarry, interaktif hikaye anlatımı ve korku odaklı bir co-op oynamak isteyenlerin en öncelikli tercihlerinden. Seçeceğiniz karakteri hayatta tutmaya çalıştığınız ve çeşitli belalardan uzak kalmaya çalıştığınız bu oyunu tek kişilik deneyim etmek de mümkün.

10. Tiny Tina's Wonderlands

10. Tiny Tina's Wonderlands

Tiny Tina's Wonderlands, dünyanın en popüler co-op serilerinden olan Borderlands'i geliştiren Gearbox Software'ın elinden çıkma bir fantezi macera oyunu. Onlarca canavar ve düşmanla dolu fantastik bir dünyada çeşit çeşit silah ve ekipman kuşanabilecğiniz ve arkadaşlarınızla maceralara atılabileceğiniz Tiny Tina's Wonderlands, göz atılması gereken yapımlardan birisi.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın