Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşlarınla Olan İlişkine Göre Ne Tür Enerjiye Sahipsin?

etiket Arkadaşlarınla Olan İlişkine Göre Ne Tür Enerjiye Sahipsin?

Arkadaşların olan ilişkilerini anlat ne tür bir enerjiye sahip olduğunu söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Arkadaşlarının ailesiyle tanışıyor musun?

4. Sevgililerinizle ilgili her şeyi birbirinize anlatır mısınız?

5. Sen yeni bir ilişkiye başlarken arkadaşların senin için neler yapar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşlarınla tartışmayı nasıl sonlandırırsınız?

7. Peki aranızda paranın lafı olur mu?

8. Son olarak... Arkadaşlarını hiç ağlarken gördün mü?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

'Biyoenerji'ye sahipsin!

'Biyoenerji'ye sahipsin!

Sen biyoenerjiye sahipsin. Doğayla su götürmez bir bağın vardır, kendini insan olarak ondan soyutlamıyor, aksine tam olarak içinde hissediyorsun. İşte tam da bu yüzden senin eski, kadim ve bilge bir ruha sahip olduğunu söylemek gerek. Çünkü doğanın binlerce yıllık tecrübesini taşıyorsun. Gündelik zırvalara oldum olası mesafelisindir, daha doğrusu ilgini çekmez onlar. Çünkü sen parçayla değil, bütünle ilgilenen bir ruhsun ve seni evrene bağlayan tüm bağlantıları düşündüğümüzde kocamansın sen, koskocaman!..

'Psişik Enerji'ye sahipsin!

'Psişik Enerji'ye sahipsin!

Sen psişik enerjiye sahipsin. Şunu kesinlikle söyleyebiliriz ki, sen doğaüstü güçlere sahipsin. Sadece bunu kendinde tam olarak keşfetmemiş olabilirsin. Ancak yine de arada sırada kendinin bile şaşırdığı şeyleri yapıyorsun, hatta bunlara çoğu zaman anlam veremiyorsun. Mesela bilinmesi imkansız şeyleri bildiğin, başkalarının düşüncelerini sezgisel olarak tahmin ettiğin zamanlar oluyor. İşte bunlar hep senin psişik enerjinin emareleri!..

'İyileştirici Enerji'ye sahipsin!

'İyileştirici Enerji'ye sahipsin!

Sen iyileştirici enerjiye (healing energy) sahipsin. Sen doğuştan gelen bir enerjiye sahipsin ve bu enerji çeşidi sonradan elde edilemez. Yardımsever ve pozitif enerjiyle yüklü bir ruha sahipsin, bu yüzden etrafındakileri hem duygusal olarak, hem ruhsal olarak ve hatta hem de fiziksel olarak iyileştirebilirsin. Vücut sıcaklığın oldukça yüksektir, bu yüzden ellerinde garip bir şifa yeteneği var. Bunu paraya mı çevirsen ne yapsan? Hem Uğur Dündar da ortalıklarda yok :)

'Işınım Enerjisi'ne sahipsin!

'Işınım Enerjisi'ne sahipsin!

Sen ışıl ışıl bir enerjiye sahipsin. Yıllar yılı neden her girdiğin ortamda dikkat çektiğin, mıknatıs misali insanları kendine çektiğini merak eder dururdun. İşte sebep tam olarak senin içinde bulunan bu enerji. Bu enerjiye sahip insanların hep tepeye oynama gibi ortak bir özelliği vardır ve onlar için başarı kendiliğindendir. Ayrıca senin yaşamına hükmeden yegane şey ışık, bu yüzden senin hakkında net olarak ilerici, özgürlükçü, bilgiye değer veren aydın bir ruh demek oldukça yerinde olur. Kısaca karanlık sana 4 milyon ışık yılı uzakta, enerjine ters çünkü ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
340
138
103
24
20
14
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın