Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşlarınızla Birlikte Girip Ferah Dakikalar Geçirebileceğiniz 12 Kafa Yormayan Oyun

Arkadaşlarınızla Birlikte Girip Ferah Dakikalar Geçirebileceğiniz 12 Kafa Yormayan Oyun

Tek başına oyun oynamak oldukça eğlenceli. Ancak arkadaşlarla oynanan oyunlar her zaman daha keyifli. Bu sebeple, biz de buraya arkadaşlarınla ferah dakikalar geçirmeni sağlayacak oyunları listeledik. İşte, kafa yormadan ferah dakikalar geçirmenizi sağlayacak 12 oyun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Among Us

1. Among Us

Among Us, arkadaşınla kıyasıya rekabet edeceğin bir oyun. Göz açıp kapayıncaya kadar birbirinize olan güveni test ediyor. Uzay gemisinde yer alan oyuncular, kimin kötü niyetli ve sahtekar olduğunu bulmaya çalışıyor. Tüm oyuncular çeşitli rolleri tamamlamak zorunda. Gerilim oyunu arıyorsanız, Among Us tam size göre!

2. War Thunder

2. War Thunder

War Thunder, oynaması ücretsiz bir oyun. Kalite, dengeleme ve kapsamı ile birçok kişiyi etkilemeyi başaran War Thunder, uçak simülasyon oyunlarından. Daha önce World of Planes olarak adlandırılan oyun, 2012 yılında War Thunder olarak değiştirilmiş. Oyunda tamamen gerçek savaşta gibi hissetmeniz mümkün.

3. Call of Duty: Warzone

3. Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone, herkesin bildiği klasik nişancı oyunlarından. Bağımlılık yaratıyor ve hayatta kalmaya zorluyor. Arcade benzeri aksiyonlarla dolu. 'Güvenli Bölge' küçülmeye devam ederken çeşitli taktikler kullanmanız gerekiyor. Güvenli bölgeye paraşütle atlıyorsunuz. Hayatta kalma mücadelesini sürdüremezseniz, eleniyorsunuz.

4. Dead by Daylight

4. Dead by Daylight

Dead by Daylight, Behavior Interactive tarafından geliştirilmiş. Asimetrik hayatta kalma oyunu. Korku severler için biçilmiş kaftan. Duyduğunuz her küçük gürültüde irkilmenize neden oluyor. Gergin ve zorlu bir süreç sizi bekliyor. Bakalım oyunun kazananı olabilecek misiniz?

5. Valorant

5. Valorant

Valorant, Riot Games tarafından geliştirildi. Free-to-play çok oyunculu taktiksel oyunlardan. Aynı zamanda Valorant, birçok özelliği ile oyuncusunun eğlenceli vakit geçirmesini sağlıyor. Aksiyonu doruklarda yaşamanıza yardımcı oluyor. Burada dengeye büyük önem veriliyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Valheim

6. Valheim

Valheim, hayatta kalma oyunu. Oyuncular burada hiçbir şeye sahip olmadan başlamak zorunda. Oyun boyunca hislerinizle hareket etmelisiniz. Ayrıca sizi yönlendiren bir kuzgun var. Vikingler olarak dünyada kalmak için araçlar üretmeli ve düşmanlarla savaşmalısınız.

7. Fall Guys: Ultimate Knockout

7. Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout, Devolver Digital Games tarafından yayımlanan oyun. Bu oyunda diğer oyuncuları öldürerek ayakta kalan son kişi olmalısınız. Engelli parkurlarda zıplama yeteneğinizi konuşturmalısınız.

8. Grand Theft Auto V (GTA 5)

8. Grand Theft Auto V (GTA 5)

Grand Theft Auto V, Rockstar Nort tarafından geliştirildi. Ayrıca Rockstar Games tarafından yayımlandı. Her yılın en çok satan oyunları arasındaki sağlam yerini koruyor. Öte yandan, özelleştirilebilir karakter avantajı sunuyor. Her kesimden oyuncuyu kendisine çekmeyi başarır. Bağımlılık yaptığını da belirtmemizde fayda var.

9. Final Fantasy XIV

9. Final Fantasy XIV

Final Fantasy XIV, Square Enix tarafından geliştirilmiş. Canavarlarla savaşmalısınız ve ayrıntılı görevleri üstlenmelisiniz. Oyun göz korkutucu görünebilir. Ancak keşfetmesi eğlenceli bir oyun. Hayran bırakan görselleri ve sürekli genişleyen serüvenleri var. Birçok oyuncu ile tecrübelerinizi paylaşmaya hazır mısınız?

10. Fortnite

10. Fortnite

Fortnite, hayatta kalmak için elinizden geleni yapmanız gereken bir nişancı oyunu. Olağanüstü oyuncu sayısı var. Neredeyse 125 milyon civarında oyuncu sayısına sahip. 4 kişiye kadar eşli oynayış mümkün. Bununla beraber oyunda verilen görevleri tamamlamak zorundasınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Left 4 Dead 2

11. Left 4 Dead 2

Left 4 Dead 2, Valve Corporation'un ödüllü oyunu. Zombi oyunlarını sevenler oyuna hayran kalabilir. Hayatta kalmak için mücadeleci olmanız gerek. Tüm zombileri yere indirmeli ve oyundan canlı bir şekilde çıkmalısınız. Evet bunu söylemesi kolay... Ancak yapması zor!

12. PUBG

12. PUBG

PUBG, en kapsamlı battle royale oyunlarından biri. Zorlu şartlarda devasa bir haritada yarışıyorsunuz. Turun sonunda ayakta kalan son oyuncu olmalısınız. Paraşütle savaş alanına atladığınızda diğer insanlar sizi öldürmeden onları öldürmelisiniz. Tabii ilk silah bulmanız gerek. Ayrıca yanınızdaki arkadaşları korumayı unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
3
2
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın