Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşınız Bu 20 Davranıştan 15’ini Sergiliyorsa Büyük İhtimalle Size Aşık!

etiket Arkadaşınız Bu 20 Davranıştan 15’ini Sergiliyorsa Büyük İhtimalle Size Aşık!

Aburoski
24.04.2019 - 13:31

Bu durum benim başıma gelmez deme! Samimi olduğun arkadaşın zamanla sana karşı bazı hisler besleyebilir. Bu çok normal bir durum. Biz de arkadaşının sana aşık olup olmadığını anlaman için bu 20 davranışı belirledik. Bakalım arkadaşın bu davranışlardan kaçını sergiliyor? 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arkadaşın bu davranışlardan kaç tanesini yapıyor?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sana aşık değil!

Seçmiş olduğun davranışlara göre arkadaşın sana aşık değil. O sana değer verdiği için seninle bu kadar ilgili. Onun sevgisini başka bir şekilde yorumlayamayız. Yanında seni bu kadar çok seven bir arkadaşın olduğu için kendini çok şanslı hissetmelisin. 

Onunla iletişimini hiçbir zaman koparmamanı tavsiye ediyorum. Biliyorsun ki bu devirde böyle arkadaş bulmak zor. Aynı şekilde sen de ona değer vermelisin. :)

Şu an aşık değil ama ileride olabilir!

Seçmiş olduğun davranışlara göre arkadaşın şu an sana aşık değil ama bu ileride senden hoşlanmayacağı anlamına gelmiyor. Arkadaşının sergilediği davranışlara göre kısa bir süre sonra yavaş yavaş içinde bir şey oluşmaya başlayabilir. Eğer sana karşı bir şeyler hissetmesini istemiyorsan önceden bunun farkına varıp engellemen gerekiyor. Aksi halde onun için de senin için de kötü sonuçlanabilir. 

Şu an böyle bir şey söz konusu değil ama yine de sen tedbirini al. Kısa bir süre ondan birazcık uzaklaşabilirsin. Belki böylelikle hislerin alevlenmesini önleyebilirsin. :)

Vallahi sana sırılsıklam aşık!

Seçtiğin davranışlara göre arkadaşın sana fena halde abayı yakmış. Şanslı mısın yoksa değil misin bilmiyoruz. Sonuçta bu aşka karşılık vermezsen yakın arkadaşınla aran bozulacak ve onu kaybedeceksin. Karşılık verirsen de ilişkiniz çok güzel devam edecek. Çünkü sen onu o da seni çok iyi tanıyor. Her şeyini adeta aklına kazımış ve sana çok çok değer veriyor. 

Sana duygularını belli etmeye başladığında hatta sana aşık olduğunu açıkladığında hemen kestirip atma. Bir süre düşün ve ona göre karar ver. Tabii ki de onun canını yakmadan. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
361
177
119
111
105
85
75
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hiç işte

bu hesapla sevgilim bana aşık değil :D

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

bu sorulara göre arkadaşım bana değil ama galiba ben arkadaşıma aşığım 😂😂