Görüş Bildir
Haberler
Arjantin'de Başına Darbe Alan Futbolcu Hayatını Kaybetti

Arjantin'de Başına Darbe Alan Futbolcu Hayatını Kaybetti

Arjantin'de bölgesel lig maçında Michael Favre adlı futbolcu, maç sırasında başına aldığı iki darbe sonucu şuurunu kaybetti. Ambulansla hastaneye kaldırılan futbolcu yolda geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arjantin'de bölgesel lig maçında Michael Favre adlı oyuncu müsabaka sırasında başına aldığı iki darbe sonrasında yaşamını yitirdi. 

Yerel medyadaki haberlere göre, Entre Rios eyaletindeki Villa Elisa bölgesinde oynanan maçta San Jorge takımı oyuncusu 24 yaşındaki Favre, rakip Defensores'in oyuncusu Geronimo Quintana ile ikili mücadeleye girdi. İkili mücadele sonucu her iki futbolcu da yere düşerken, Quintana'nın dizi kazayla Favre'nin başına çarptı.

Ayağa kalktıktan sonra futbolcular arasında yaşanan arbedede rakip oyunculardan Favio Larrosa da Favre'nin başına vurarak, yeniden yere düşürdü. Favre'nin ikinci darbeden sonra yerden kalkmakta zorlandığı ve ardından şuurunu kaybettiği belirtildi.

İşte yaşanan dehşet dolu o anlar

Ambulansla hemen hastaneye kaldırılan iki çocuk babası futbolcunun yolda geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybettiği açıklandı.

Arjantin Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Favre'nin ailesi ve kulübüne başsağlığı dilendi.

Favre'nin ölümü nedeniyle soruşturma başlatılırken, maç görüntüleri ve görgü tanıklarının ifadelerinin kanıt olarak kullanılacağı kaydedildi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın