Görüş Bildir
Haberler
Arıcıoğlu Otomotiv Dünya Şehirlerini Otomobil Jantlarına Taşıyor

Arıcıoğlu Otomotiv Dünya Şehirlerini Otomobil Jantlarına Taşıyor

Bir otomobil tutkunu için en büyük haz kaynağı, dışarıdan bakıldığında arabasını diğerlerinden ayıran ve öne çıkaran özellikleridir. Her sürücü, aracının hem park halindeyken hem de yolda giderken havalı görünmesini ister. Güneş ışığında da gece karanlığında da kıskanılan bir araca sahip olmaktan her sürücü büyük bir zevk alır. İşte jantlar da bu tutkunun en önemli parçalarıdır.

Jantlar, otomobilin hareket etmesini sağlayan kritik konumları nedeniyle sürüş konforunu, motor performansını, hızı ve yakıt tüketimini doğrudan etkiler. Bu sebeple jant seçiminde kullanılan malzemenin ve otomobilin ihtiyaçlarının birbiriyle uyuşması gerekir. Otomobil tutkunları için bunların yanı sıra bir jantın en önemli özelliği aracına kattığı karizmadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son yıllarda Türkiye’de jant modasına yön veren markaların başında gelen Arceo, ürettiği jantlarla hem sürüş konforunu zirveye taşıyor hem de otomobil meraklılarının gözlerine hitap ediyor. Arceo’nun “Exclusive” serisindeki tüm modeller, dünyadaki bir şehrin adını taşıyor. Arceo tasarım ekibi her modelde başka bir şehirden ilham alıyor: Mallorca, Sevilla, Monaco, Marseille, Madrid, Porto, Valencia.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın