Görüş Bildir
Haberler
Arda Turan İspanyol Basınının Diline Düştü

Arda Turan İspanyol Basınının Diline Düştü

Tekil
18.01.2018 - 04:26

"Arda Turan'ın Batışı!"

Arda'nın ünlü İspanyol kulübü Barcelona'dan, Başakşehir'e kiralanması İspanyol basınının tepkisine neden oldu.

Bilindiği gibi Arda Turan, Atletico Madrid takımında gelişme göstermiş, kendisinden beklentileri karşılamış, takımda lider bir rol üstlenmişti.Ardından transfer olduğu Barcelona'da ise Arda Turan performansının çok altında kaldı.Ünlü İspanyol spor gazetesi Marca, Arda Turan ile ilgili yaptığı haberde ağır ifadelere yer verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yıldızların Arasında Tutunamadı

Yıldızların Arasında Tutunamadı

Atletico Madrid takımında gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Arda, 34 milyon€ serbest kalma bedeliyle Barcelona'ya transfer oldu.Ancak beklentileri karşılayamadı.

"Transfer Yanlıştı"

"Transfer Yanlıştı"

Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle ilk 6 ay forma giyemeyen Arda Turan'ın hayal kırıklığına yol açtığı kaydedilen haberde, bu transferin zaten  'yapılış şeklinin' yanlış olduğu yorumuna yer verildi.

"Etki Bırakmadı"

"Etki Bırakmadı"

Futbolcunun Atletico Madrid'te oynadığı oyunu öven Marca gazetesi, Barcelona dönemi için ise, 'Hiçbir etki bırakmadı. Barcelona'ya bonservis kazandırmadan gitti.' ifadesini kullandı.

"Çok Sakatlandı"

"Çok Sakatlandı"

Barcelona'dan dışlanmasının sebebi olarak 10 kez sakatlanmasını gösteren gazete, kiralama bedeli olarak Barcelona 1 Euro bile almadı, diyerek hem Barcelona'ya hem Arda'ya yönelik eleştirilerini sürdürdü.

"Gezegenin En Fazla İstenen Oyuncusuydu"

"Gezegenin En Fazla İstenen Oyuncusuydu"

Bedelsiz olarak Başakşehir'e gitmesinin altını çizen Marca,bir dönem gezegenin en fazla istenen oyuncuları arasındaydı bu tam bir çöküş,ifadeleriyle yorumunu tamamladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Barcelona Tarihinin En Pahalı Dokuzuncu Oyuncusu

Barcelona Tarihinin En Pahalı Dokuzuncu Oyuncusu

Barcelona'ya 34 milyon€ bedelle transfer olan futbolcu kulüp tarihindeki en pahalı dokuzuncu futbolcu oldu. Marca, Arda ile ilgili haberinde,'Sakatlıkların fazla olduğu dönemde kadroya girdi. İspanya Süper Kupası onun için iyi bir dönemdi.Ancak bu iyi dönem kısa sürdü.' yazdı.

Belki de Yeni Bir Başlangıç Olur!

Belki de Yeni Bir Başlangıç Olur!

Türkiye'de benzer eleştiriler yapılan bu transferle alakalı olarak Marca gazetesinin de benzer şekilde düşündüğünü sizlerle paylaştık. Biraz da iyi tarafından baksak, mesela Arda Turan için yeni bir başlangıç olacağını, Abdullah Avcı faktörünü, seyirci baskısının olmamasını düşünsek. Belki de bütün bu faktörler Arda Turan'ın yine iyi günlerine dönmesini sağlayabilir...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
5
3
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın