Görüş Bildir
Haberler
Arda Turan’dan eşi Aslıhan Doğan’a Doğum Gününde Büyük Jest! Mücevherler Göz Kamaştırdı

Arda Turan’dan eşi Aslıhan Doğan’a Doğum Gününde Büyük Jest! Mücevherler Göz Kamaştırdı

Hacer Tonay
07.12.2021 - 11:20

Galatasaray’ın gözdesi ünlü futbolcu Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan yeni yaşına girdi. Doğum gününü gösterişli bir partiyle kutlayan ünlü çift konuklarıyla da dikkat çekti. Aslıhan Doğan Turan yeni yaşına girerken beline doladığı mücevheriyle tüm dikkatleri üzerine topladı. Yeni yaşını yakın dostlarıyla birlikte kutlayan çiftin gösterişli partisine katılan ünlü isimlerde dikkat çekti. İşte ünlü çiftin partisinde yaşanan o anlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan, yeni yaşını yakın dostlarıyla birlikte kutladı. Konuklar arasında yer alan Mustafa Ceceli, piyanonun başına geçip eğlenceli şarkılar seslendirdi. Arda Turan, eşine “Bana ve çocuklarıma hayallerimizi yaşattığın için teşekkürler sevgilim” dedi.

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, yeni yaşına yakın dostlarının düzenlediği bir partiyle girdi.

Musatafa Ceceli Çaldı

Musatafa Ceceli Çaldı

Mustafa Ceceli'nin piyanosuyla eşlik ettiği, Turan'ın gitar çalıp şarkılar söylediği doğum günü partisinde; ünlü futbolcu ve Galatasaray için de tezahüratlar yapıldı.

Mücevherleri Göz Kamaştırdı!

Mücevherleri Göz Kamaştırdı!

İki çocuk annesi Aslıhan Doğan Turan, gecede Raissa&Vanessa imzalı elbisesi, beline doladığı ve boynuna taktığı mücevherlerle dikkat çekti.

Parti, gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arda Turan sosyal medya hesabında ise 'Ben ve çocuklarıma hayallerimizi yaşattığın için teşekkürler sevgilim... Nice senelere! Laliplilerin annesi' notunu paylaştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın