Görüş Bildir
Haberler
Apple Watch Güncellemesi watchOS 2 Nihayet Yayında

Apple Watch Güncellemesi watchOS 2 Nihayet Yayında

Onedio Medya
21.09.2015 - 21:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple Watch’un ilk büyük güncellemesi watchOS 2 geçtiğimiz hafta duyurulan son dakika iptali ardından nihayet yayınladı. Apple Watch kullanıcıları için indirmeye sunulan işletim sistemi, daha fazla kadran, daha hızlı ve daha güçlü uygulamalar ve daha hızlı iletişim seçenekleriyle birlikte geliyor.

Apple Watch’ta yer alan uygulamalara yepyeni fonksiyonlar ekleyen watchOS 2 ile birlikte kullanıcılar bundan böyle mail’lerine yanıt verebiliyor ve dünyanın en ikonik yerlerinde 24 saat boyunca çekilmiş hızlandırılmış videolardan dilediklerini seçebiliyor. watchOS 2’deki yeni bir özellik olan Zamanda Yolculuk ile Digital Crown’u çevirerek dün, bugün ve yarının etkinlikleri hakkında bilgi alınabiliyor.

WatchOS 2 ile birlikte gelen bir diğer yenilik ise baş ucu modu. Kullanıcılar bundan böyle saatlerini bileklerinden çıkardıktan sonra da kullanmaya devam edebiliyor. Bunun için kullanıcıların saatlerini yan yatırıp şarja takmaları yeterli. Daha renkli çizimler göndermeye ve toplu taşıma bilgilerini doğrudan bileğinizde görmeye olanak sağlayan watchOS 2’yi bugünden itibaren yükleyebilirsiniz.

Apple watchOS 2 güncellemesi nasıl yüklenir?

Güncellemeyi yüklemek için Apple Watch’un şarjda takılı ve saatin şarjının en az yüzde 50 dolu olması gerekiyor.

Bu işlemin ardından iPhone’daki Apple Watch uygulamasını açıp Saatim > Genel > Yazılım Güncelleme‘ye tıklayarak en yeni güncellemeyi Apple Watch’a yükleyebilirsiniz.

Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra güncelleme otomatik olarak başlayacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0