Görüş Bildir
Haberler
Apple, Üzerinde Ekran Olan iPad Kılıfı İçin Çalışıyor

Apple, Üzerinde Ekran Olan iPad Kılıfı İçin Çalışıyor

Ulaş
19.08.2015 - 11:03

9 Eylül’de yapılması beklenen Apple’ın tanıtım gününün baş rol oyuncusu şüphesiz yeni iPhone (6S veya 7) olacak. Şu an ön planda yeni iPhone olmasına rağmen Apple farklı hazırlıklar içerisinde. Tabi bu hazırlıkları ne zaman görebileceğiz o konuda soru işaretleri ortadan kalkmış değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple’ın yaptığı hazırlıklardan ortaya çıkan en sonuncusu iPad için geliştirdiği yeni kılıf. Patent görüntüleri ortaya çıkan kılıf ön yüzünde bulunan ekranı ile dikkat çekiyor.

Şu an Apple’ın sattığı iPad kılıflarına (Smart Cover) benzer yapıda olan yeni kılıfın üzerindeki ekranların bildirimleri göstermek için kullanılması bekleniyor. Kılıfın ortasında kullanılacak ekranda hangi teknolojiden yararlanacağı belirtilmemiş. Fakat patent başvurusunda email ve uygulamalar için kullanılacağı belirtilmiş. Üzerindeki ikinci ekrandot-pixel. Bu ekranın alarm, saat ve tarih gibi bilgileri göstermek üzere tasarlanmış olması olası.

Apple’ın daha önce ortaya çıkan patent başvurularının çoğunu ürünlerinde hatırlatmamız gerekli. Bu kılıfı raflarda görebilecek miyiz bakalım?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0