Görüş Bildir
Haberler
Apple, OS X El Capitan’ı Office 2016’nın Çökme Sorununa Karşı Düzeltti

Apple, OS X El Capitan’ı Office 2016’nın Çökme Sorununa Karşı Düzeltti

core0.staticworld.net
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple bugün El Capitan işletim sistemi için ilk güncellemesi olan OS X 10.11.1’i piyasaya sürdü ve güncellemenin Mac kullanıcılarını çileden çıkaran Office çökme sorununa da çözüm getirdiğini belirtti.

Güncellemede El Capitan’ın OS’a gömülü email sistemi olan Mail içindeki sorunları çözmesi için de güvenilirliğinin arttırıldığı yazıyor.

Microsoft’un oldukça uzun olan tartışma sayfasında Outlook’un El Capitan’da düzenli olarak çöktüğünü, bunun diğer Office uygulamalarına yansıdığı ya da tam tersi olduğunu belirten paylaşımlarda bulunuldu. Kullanıcılar, Office’i tekrar çalıştırabilmenin yolunu ise Mac’lerini yeniden başlatmakta bulmuşlar. Yaşanan bu sıkıntılar saatlerce süren çalışmalarını kaydedemeden kaybetmelerine sebep olmuştu.

Çoğu kullanıcı suçu Microsoft’a atsa da Microsoft geçen hafta bu konuda Apple’ın sorumlu olduğuna ilişkin açıklama yaparak, El Capitan’ın yeni güncellemesi için birlikte çözüm üretmeye çalıştıklarını açıklamıştı.

Bugün birçok Microsoft ürün müdürü, kimseyi sorumlu göstermeyen bir dille kullanıcılarına en kısa zamanda El Capitan’ın son versiyonuna güncelleme yapmalarını söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0