Görüş Bildir
Haberler
Apple, iPad 2’de iOS 9.3 Güncelleme Sorunu Yaşayanlara Özel Bir Yardım Sayfası Hazırladı

Apple, iPad 2’de iOS 9.3 Güncelleme Sorunu Yaşayanlara Özel Bir Yardım Sayfası Hazırladı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu haftanın başında yayınlanan iOS 9.3 güncellemesiyle Apple’ın bazı eski cihazlarının çalışmasında sorunlar ortaya çıkmıştı. Bunların en kötüsü de iPad 2 cihazıydı. Kullanıcılardan gelen bilgilere göre tablet, Apple sunucularının güncellemeyi aktifleştirmesinin ardından bu güncelleştirme sürecini gerçekleştiremedi.

iPhone 5S gibi diğer ürünlerde ise kullanıcılardan kaynaklanan bir dizi sorun oluştuğu biliniyor. Kullanıcıların orijinal Apple ID ve parolalarını girmeden güncellemeyi yapmaları mümkün olmadığı için bu sorun ortaya çıktı. Eğer tek noktada hesapları değiştirseydi bu ciddi bir baş ağrısına sebep olabilirdi.

Şimdiye kadar Apple, iOS 9.3 ile ilgili beklenmedik problemleri düzeltmek için iki adım atmış durumda. İlk olarak şirket, aktivasyon hatasını gidermek için iPad 2’ye özel iOS 9.3’ün farklı bir yapısını yayınladı. İndirilip yüklendikten sonra Apple’ın tableti normal çalışma düzenine geri dönüyor. Maalesef bu sorunu gidermek için yeni güncellemeyi yüklemek zorunda olan kullanıcıların, bu güncellemeyi yüklemek için bir bilgisayara ihtiyaçları var.

İkincisi olarak da Apple ID ve parolasını hatırlayamayan ve iOS 9.3 ile ilgili sorun yaşayan diğer kullanıcılar için bir yardım sayfası hazırladı. Fakat bunun tam anlamıyla yardımcı olduğu söylenemez. Bu sayfa üzerinden sorun yaşayan kullanıcılara daha fazla yardım ve yönlendirme yapılmaya çalışılıyor.

Yakın zamanda Apple’ın iOS 9.3’ün düzeltilmiş halinin yayınlanması bekleniyor.

Kaynak: http://www.theverge.com/2016/3/25/113...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
20
13
7
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın