Görüş Bildir
Haberler
Apple'ın CEO'su Tim Cook'un Korkutan Sapığı: Mahkeme Uzaklaştırma Kararı Verdi!

Apple'ın CEO'su Tim Cook'un Korkutan Sapığı: Mahkeme Uzaklaştırma Kararı Verdi!

GNS
31.03.2022 - 23:57

Teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook, sapığını mahkemeye verdi! Uzun süredir kendisini takip eden ve aynı zamanda rahatsızlık veren Julie Lee Choi isimli kadını mahkemeye verdi. Ünlü CEO, yaşadığı rahatsızlık karşısında bunun bir yaptırımı olmasını gerektiğini düşünürken, Lee Choi ve mahkeme arasında bir anlaşma gerçekleşti. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Steve Jobs'dan sonra dünyanın en değerli şirketlerinden Apple'ın CEO'su olarak göreve başlayan Tim Cook, Forbes tarafından dünyanın en zengin insanları listesine ismini yazdırdı. Cook'un bir süredir Julie Lee Choi isimli bir kadın tarafından takip edilip, rahatsız edildiği gerekçesiyle mahkemeye başvurduğu öğrenildi. Yapılan duruşmada Lee Choi, mahkemenin kendisine sunduğu teklifi kabul etti. İşte detaylar...

Mahkemeden Tim Cook'un Sapığına Uzaklaştırma Kararı!

Mahkemeden Tim Cook'un Sapığına Uzaklaştırma Kararı!

Apple CEO'su Tim Cook, kendisini araçla takip eden, silah görseli ile tehdit eden ve milyonlarca e-posta gönderen 45 yaşındaki Julie Lee Choi'ye dava açtı. Taciz boyutuna varan hareketlerinin sonucu olarak Lee Choi'ye üç yıl süreyle yasaklama emri ve uzaklaştırma kararı verildi.

Uzlaşmayı Kabul Etti!

Uzlaşmayı Kabul Etti!

Salı günü Santa Clara County Yüksek Mahkemesi'nde gerçekleştirilen duruşmada Lee Choi, Apple ile yapılmak istenen anlaşmayı kabul ettiğini belirtti. Tim Cook davaya katılmazken, Choi'inin kendisini yıllardır takip ettiği ortaya çıktı. Aynı zamanda kadının Twitter üzerinden olmayan ilişkilerine dair paylaşımda bulunarak hakkında dezenformasyon yaydığını belirtti.

Babası Olduğunu İddia Ediyor!

Babası Olduğunu İddia Ediyor!

Lee Choi, daha öncesinde eşcinsel olduğunu açıklayan 61 yaşındaki Cook'un ikiz çocuklarının babası olduğunu iddia ediyor.

İlişkiye Girmek İçin Yalvardı!

İlişkiye Girmek İçin Yalvardı!

Olay Choi'nin, Tim Cook'a defalarca kez e-posta göndermeye başlaması ile gerçekleşti. 45 yaşındaki kadın, Cook'a kendisiyle seks yapması için yalvarmaya ve satın almasını istediği tabanca fotoğraflarını yollamaya başlamıştı.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın