Görüş Bildir
Haberler
Apple, Beats'i Satın Aldı!

Apple, Beats'i Satın Aldı!

WeBeyn
29.05.2014 - 00:19 Son Güncelleme: 29.05.2014 - 12:28

Teknoloji devi Apple, Beats’i satın aldı ve bu satın alma, resmi site üzerinden doğrulandı.

Bir süre önce Financial Times, Apple’ın Beats’i satın almak için görüştüğünü ve 3.2 milyar dolara satın alacağını paylaşmıştı.

Apple’ın Beats’i satın alacağı bir süredir gündemdeydi. Paylaşılan haberler doğru çıktı ve Apple, 3 milyar dolara müzik ekipmanları üreticisi Beats’i satın aldı.

Apple CEO’su Tim Cook, konuyla ilgili müziğin hayatımızın bir parçası olduğunu ve Apple için de büyük önem taşıdığını ifade etti. Aynı zamanda Tim Cook, müziğe yatırım yapmaya devam ettiklerini belirtti.

Beats tarafından Jimmy Iovine ise şu şekilde açıklama yaptı:

Kalbimde her zaman Beats’in Apple’a ait olduğunu biliyordum. Şirketi kurduğumuz zaman Apple’ın eşsiz kültür ve teknoloji bağlılığı fikrinden etkilendik. Apple’ın müzik hayranlarına, bestecilere, sanatçılara ve müzik endüstrisine derin bağlılığı özel bir şeydir.

Satın almayla birlikte Beats’in kurucuları Dr Dre ve Jimmy Iovine, Apple’a katılacak. Bakalım Apple, Beats’i nasıl değerlendirecek? Yeni gelişmeleri merakla bekliyoruz.

Apple’ın şimdiye kadar gerçekleştirdiği en büyük satın alma, 1997 yılında satın aldığı NeXT’ti. Apple, NeXT için 404 milyon dolar ödemişti. Beats, 3 milyar dolar rakamı ile bu durumda Apple için en büyük satın alma oluyor.

WeBeyn.com

Kaynak: http://www.webeyn.com/beats-apple/
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0